Quantcast

Kanály Fox a Nat Geo skončily v Rusku

| redakce | tisk

K 30. září 2022 z rozhodnutí vysílatele ukončily své vysílání na území Ruské federace lineární kanály pod značkami Fox a Nat Geo. Zákazníci placených televizních služeb mohou místo těchto stanic sledovat zcela nové tématické stanice.

V Rusku se již nevysílají zábavní kanály Fox a Fox Life a dokumentární stanice Nat Geo a Nat Geo Wild. Z Ruska se tak stáhl další vysílací společnost ze Západu.

Místo těchto programů se od 1.10.2022 vysílají nové tématické stanice - seriálové programy Kineko a Sapphire a zábavní a vzdělávací stanice Terra věnovaná tématům přírody, cestování a historie.

KINEKO je kanál špičkových asijských seriálů z Jižní Koreje, Japonska a Číny pro široké publikum. Každý den a nepřetržitě vysílá seriály posledních let různých žánrů a témat - od mystických příběhů z minulosti až po příběhy o životě a podnikání v moderní realitě. Dramata, detektivky, komedie, mystika, historické seriály.

SAPPHIRE nabídne populární série s orientální příchutí pro ženské publikum. Kanál je založen na moderním tureckém obsahu, pečlivě vybraném z televizního vysílání v Turecku a obsahu, který si získal lásku diváků po celém světě.

TERRA je zábavní a vzdělávací kanál se zaměřením na muže. Cestování, historie, věda, divoká zvěř, jídlo, lov a rybaření - díky rozmanitosti žánrů a témat přitáhne kanál TERRA TV zájem nejširšího publika.





Reklama




Vybrané články