Quantcast

Rumunská Bucuresti TV se změní v Kanal D2

| redakce | tisk

Z rumunského trhu zmizí stanice Bucuresti TV. Místo ní bude vysílat stanice s názvem Kanal D2. Přejmenování a přeformátování stanice je součástí nových investic do mediálního průmyslu společností Dogan Media International.

Společnost Dogan Media International nedávno získala souhlas od místního regulátora CNA na převzetí audiovizuální licence na stanici Bucuresti TV a přejmenování na Kanal D2.

Stanice Bucuresti TV je součástí nabídky tamních kabelových a satelitních platforem v rámci distribuce programů "must carry".

Logo stanice Kanal D2
▲ Logo stanice Kanal D2

Na stejném zasedání CNA získala společnost Dogan Media International souhlas k získání nových vysílacích kmitočtů pro Radio Impuls. Stanice Radio Impuls bude brzy slyšet v Ploiesti, Câmpina, Sinaia, která jsou základními body regionálního pokrytí středního Rumunska, stejně jako v Alba Iulia a Câmpeni.

"Kanal D2 a nové licence Rádia Impuls představují pro Dogan Media International strategický krok v naší misi přidávat hodnotu rumunskému mediálnímu trhu. V průběhu let jsme dokázali, že jsme inovátoři, vytvořili jsme skutečné trendy v televizních formátech i mimo ně a chceme udělat mnoho skvělých věcí. Vneseme na rumunský mediální trh nový dech a zároveň nabídneme veřejnosti kvalitní produkty prostřednictvím tří divizí Dogan Media International - televizní, rozhlasové a digitální," uvedl Ugur Yesil, generální ředitel a člen představenstva Kanal D a Radio Impuls.

Dogan Media International je jednou z předních mediálních skupin v Rumunsku, na kterém již 15 let provozuje televizní stanici Kanal D, který dnes patří mezi tři nejlepší všeobecné kanály v zemi. Kanal D je tvůrcem trendů v oblasti televizních formátů.

zdroj: S.Erol + bucurestitv.net





Reklama




Vybrané články