Quantcast

prima+ - odstartovala streamovací služba skupiny Prima

| redakce | tisk

Dnes (ve středu 8. února) spustila skupina Prima vlastní streamovací videoslužbu pod značkou prima+. Vedle televizních předpremiér nabízí tisíce filmových a seriálových titulů i exkluzivní vlastní seriálovou tvorbu pod hlavičkou prima+ ORIGINALS.

Uživatelé si mohou vybrat ze tří tarifů předplatného od prémiové verze bez reklam až po sledování zdarma s reklamami. Originální zaváděcí kreativní kampaň ke spuštění služby se opírá o animovanou rodinu Plusákových a mimozemšťana Pýtýho.

Více než dva tisíce titulů, včetně českých koprodukčních filmů, předpremiér současných televizních pořadů, dokumentů, pořadů pro děti, živého vysílání českých kanálů skupiny Prima a exkluzivního obsahu od nejlepších českých filmařů, a také nejflexibilnější předplatné na trhu. To je nabídka, se kterou prima+ vstoupila na trh streamovacích služeb.

Tarify prima+ (foto: FTV Prima)
▲ Tarify prima+ (foto: FTV Prima)

Může se zdát, že český trh se streamovacími službami je již saturovaný, ale není tomu tak. Návyky lidí se mění, již nesledují pořady jen v televizi, ale sledují je na různých zařízeních a v čase, který se jim hodí. Celosvětová pandemie covidu-19 tento trend výrazně posílila nejen ve světě, ale i u nás. Jen u našich pořadů vzrostla za posledních šest let odložená sledovanost seriálů vysílaných v prime time více než pětinásobně. Z detailních průzkumů také víme, že lidé jsou ochotni si platit více služeb najednou. Zároveň jsme se již na začátku rozhodli jít jinou cestou než naše komerční konkurence. Chceme, aby naše pořady v online byly nadále dostupné širokému publiku, proto přicházíme s možností výběru ze tří tarifů, a je jen na každém uživateli, které pořady a v jakém předstihu a kvalitě a za kolik je chce sledovat,“ říká generální ředitel skupiny Prima Marek Singer.

Službu je možné využívat zdarma v rámci Tarifu FREE a nabízí jen přístup k archívu odvysílaných pořadů v SD kvalitě. Služba obsahuje reklamu. Vyšší tarify (za poplatek) LIGHT (99 Kč měsíčně) a PREMIUM (149 Kč) nabízejí i bohatou videotéku dalších filmů a seriálů. První z tarifů je s menším objemem reklamy a v HD ready kvalitě, druhý je zcela bez reklam a ve full HD.

prima+ je možné registrovat až na pět zařízení jako jsou smart TV nebo HbbTV, telefony, počítače a tablety. Souběžně je možné využívat jen tři streamy prima+.





Reklama




Vybrané články