Quantcast

Skylink: Sport a dokumenty v únoru pro všechny

| redakce | tisk

Pro všechny zákazníky satelitní a internetové televizní platformy Skylink připravil provozovatel služby, lucemburská mediální skupina M7 Group, člen skupiny CANAL+, volné vysílání vybraných programů.

Bez ohledu na objednaný balíček programů mohou všichni zákazníci služby v Česku a na Slovensku sledovat dokumentární filmy a sportovní přenosy. Do volného vysílání byly zařazeny programy Viasat Explore, CANAL+ Sport 2 a CANAL+ Sport 3, které jsou v únoru dostupné všem.

Viasat Explore naservíruje čtvrtou řadu oblíbeného seriálu Australští lovci humrů nebo deset dílů série Dřevo nad zlato, která sleduje nebezpečnou práci dřevorubce a majitele pily Kevina.

Divačky sledují nabídku Skylinku (foto: M7 Group)
▲ Divačky sledují nabídku Skylinku (foto: M7 Group)

Ani v únoru Skylink nekončí se sportem a díky volnému vysílání programů CANAL+ Sport 2 a CANAL+ Sport 3 diváci uvidí dva nadcházející tenisové turnaje. Hned na 1. a 2. února jsou naplánovány přímé přenosy z rakouského Lince a komentátoři budou připraveni přímo u centrálního dvorce linecké haly. Druhou zastávkou WTA Tour bude Abú Dhabí, hlavní město Spojených arabských emirátů.

Programy CANAL+ Sport 2 a CANAL+ Sport 3 jsou dostupné také v internetové televizi Skylink Live TV, kterou mají všichni zákazníci v ceně svého balíčku.

technické parametry - CANAL+ Sport 2 HD CZ:

Astra 3B (23,5°E), freq. 12,344 GHz, pol. H, SR 29900, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK, FastScan pozice 7

technické parametry - CANAL+ Sport 2 HD SK:

• Astra 3B (23,5°E), freq. 12,012 GHz, pol. V, SR 29900, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK, FastScan pozice 7

technické parametry - Viasat Explore:

• Astra 3B (23,5°E), freq. 12,012 GHz, pol. V, SR 29900, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK, FastScan pozice 73





Reklama




Vybrané články