Quantcast

Nova Sport 5 bude na Skylinku, potvrdil provozovatel

| redakce | tisk

Nový prémiový sportovní kanál Nova Sport 5 bude dostupný pro zákazníky satelitních platforem Skylink a freeSAT, společnosti M7 Group, člena skupiny CANAL+. Zařazení programu potvrdil provozovatel těchto DTH služeb.

"Potvrzuji, Nova Sport 5 bude součástí naší programové nabídky Skylink a rovněž freeSAT na Astře 23,5°E," uvedl na dotaz webu parabola.cz Jaromír Glisník, člen představenstva společnosti M7 Group, která zmíněné platformy provozuje.

Skupinu kanálů Nova Sport bude brzy tvořit šest stanic (foto: TV Nova)
▲ Skupinu kanálů Nova Sport bude brzy tvořit šest stanic (foto: TV Nova)

Nova Sport 5 bude dostupná v balíčku Kombi+ a vyšších, kde doplní kompletní sadu programů CANAL+ Sport s přenosy z anglické Premier League a ženských tenisových tour WTA.

Nová stanice Nova Sport 5 přinese přenosy z tréninků, kvalifikací a všech hlavních závodů Formule 1. Nový program začne vysílat na konci příštího měsíce - 29. února 2024. Ve stejný den odstartuje i šestý program pod značkou Nova Sport - tedy Nova Sport 6. Tento program bude k dispozici jen na O2TV. S dalšími operátory probíhají jednání. "Šestka" nabídne závody MotoGP či WorldSBK (mistrovství světa superbiků).





Reklama




Vybrané články