Quantcast

Skylink: Přenosů z WTA je mnoho, AMC jsme nabídli sublicenci

| redakce | tisk

Přenosy z tenisových turnajů WTA budou dostupné na více programech. Vedle ohlášené nové sportovní stanice CANAL+ Sport 2 je bude divákům nabízet také společnost AMC Networks International na programech Sport1 a Sport2.

Po uzavření této dohody je zřejmé, že část přenosů z WTA se objeví na obrazovkách dalších televizních platforem v Česku a na Slovensku. Kompletně bude WTA pouze na satelitní televizi Skylink, OTT službě Skylink Live TV a streamovací platformě CANAL+.

Skylink - Vaše satelitní televize (foto: M7 Group)
▲ Skylink - Vaše satelitní televize (foto: M7 Group)

"Vzhledem k úspěšnosti našich tenistek je pro české diváky atraktivních velmi mnoho světových turnajů. Nebylo proto obtížné se o turnaje s AMC podělit," popsal situaci webu parabola.cz Jaromír Glisník, člen představenstva společnosti M7 Group, člena skupiny CANAL+. Ten také sdělil, jak se skupina CANAL+ dohodla s AMC Networks International na sublicenci.

"AMC získala kvalitní turnaje, aniž by utrpěla atraktivita našich programů. To byl klíč při volbě sublicence," vysvětlil strategii webu parabola.cz Jaromír Glisník.

Pro zákazníky Skylinku tato dohoda s AMC nepřináší žádnou překážku v možnosti sledování kompletního obsahu z WTA.

"Výhodou pro naše zákazníky je skutečnost, že díky AMC nepřijdou o žádný turnaj. Programy Sport 1 a Sport 2 jsou součástí naší nabídky," říká Jaromír Glisník.





Reklama




Vybrané články