Quantcast

Skylink: CANAL+ Sport 4 místo původního CANAL+ Sport 2

| redakce | tisk

Sportovní nabídka satelitní platformy Skylink patrně dozná další změny. V jednom z multiplexů společnosti M7 Group, člena CANAL+ Group, byl původní testovací program CANAL+ Sport 2 nahrazen zkušebním provozem CANAL+ Sport 4.

Stanice CANAL+ Sport 4 se nadále vysílá na kmitočtu 11,973 GHz s vertikální polarizací a je v testovacím režimu. Na této testovací pozici se momentálně vysílá statická obrazovka s tabulkou dalších přenosů z anglické fotbalové Premier League.

Statická obrazovka na CANAL+ Sport 4
▲ Statická obrazovka na CANAL+ Sport 4

Důvody výměny čísla sportovního programu CANAL+ Sport v testu nejsou známé. Mohou ale souviset s plánovaným spuštěním nového lineárního programu CANAL+ Sport 2, jenž má odstartovat na pozici po nedávno zavřeném programu Skylink 7, který přinášel výběr pořadů od dodavatelů obsahu a také původní produkci CANAL+.

CANAL+ Sport 2 se zaměří na ženské tenisové turnaje WTA. Práva na ženský tenis nedávno získala společnost CANAL+ pro Českou republiku a Slovensko. Přenosy chce nabízet exkluzivně zákazníkům satelitní televize Skylink, OTT platformy Skylink Live TV a streamovací služby CANAL+.

technické parametry - CANAL+ Sport 4 (test):

Astra 3B (23,5°E), freq. 11,973 GHz, pol. V, SR 29900, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK, CA Irdeto + Viaccess + Nagra MA + Conax





Reklama




Vybrané články