Quantcast

Nové TV stanice s německou licencí

| redakce | tisk

Německý regulátor KEK udělil licenci několika novým digitálním programům - Iran Music TV, Reuters TV, CB Bonus.TV, Wuerfelzucker TV.

Iran Music TV je nový tématický program s velkým podílem perské hudby. Program bude vysílán s německými a anglickými titulky. Stanice bude vysílat v digitálním přenosu přes satelitní systém Hot Bird 13°E do celé Evropy a také na Blízký Východ.

Reuters Television Ltd. - informační program Reuters Broadcast News. Anglickojazyčný kanál bude vysílat z Londýna. Signál nebude nekódován. Reuters Television Ltd. vlastní Reuters Holdings Ltd.

CB Bonus TV bude přinášet informačně-zábavné formáty, teleshopping a interaktivní hry. Provozovatelem stanice je firma CB Saechsische Fernseh Center GmbH. Stanice bude vysílat nekódovaně digitálně přes Astru a také v německých kabelových sítích.

Firma Wuerfelzucker GmbH získala vysílací licenci na hudební kanál Wuerfelzucker TV. Stanice bude vysílat v digitálním přenosu na Astře. Později bude v Německu k dispozici i v DVB-T a v kabelových sítích.

zdroj: TN





Reklama




Vybrané články