Quantcast

BBC PRIME nabízí o letošních velikonocích divácké lahůdky

| redakce | tisk

Kanape je to správné místo, kde byste měli strávit velikonoční víkend, protože BBC PRIME bude v Evropě a na Blízkém Východě vysílat premiéry šesti nových programových bloků.

S oceněným dramatickým pořadem Cambridge Spies (Špioni v Cambridge) se vydáte do světa intrik a špionáže. Ve stylovém thrilleru Frances Tuesday (Frances Tuesdayová) můžete sledovat útěk ženy, která byla donucena změnit svou identitu a prchat před bezohledným zločineckým podsvětím.

Nebo se ponoříte do klidných hloubek oceánu v pořadu Deep Blue (Oceán). Tento kritikou kladně přijatý tématický dokumentární film od tvůrců The Blue Planet (Modrá planeta), zkoumá život nad i pod hladinou a ve velkých hloubkách oceánů. Nechte se překvapit, jak blízko se člověk poprvé v historii dostal k nově objeveným druhům obyvatel oceánu.

V seriálu Child of Our Time (Děti naší doby - rok 2005) znovu navštívíme dvacet pět britských dětí, s nimiž se setkáváme již od počátku milénia, v okamžiku, kdy tyto děti dosáhly věku pěti let. S nimi a jejich rodinami zaznamenáme jejich současné osobní výhry a prohry.

Pro diváky, kteří dychtivě očekávají letní módu, zjistí vždy elegantní Trinny a Susannah v pořadu What Not To Wear On Holiday (Co nenosit o dovolené), že poslední móda zůstane zabalená v zaprášeném kufru.

zdroj: PR BBC Prime





Reklama




Vybrané články