Quantcast

IPTV televize O2TV má 40 000 zákazníků

| redakce | tisk

Digitální televize přes internetový protokol O2TV dosáhla v České republice hranice 40 tisíc zákazníků. Informoval o tom provozovatel služby, společnost Telefonica O2 Czech republic.

"Více než 40 000 zákazníků O2TV za 10 měsíců od spuštění služby je v době tvrdého konkurenčního boje placených televizí jasným důkazem mimořádného zájmu o tento produkt. O2TV si objednává stále více nových zákazníků, kteří dosud nevlastnili ani pevnou linku. To dokazuje, že pevná linka mění výrazně svoji úlohu a v domácnostech je již běžně používána nejen na volání, ale i pro vysokorychlostní připojení k internetu a příjem digitální televize," uvádí Bohdan Tetiva, ředitel produktového marketingu společnosti Telefónica O2 Czech Republic a dodává: "Digitální televize O2TV je snadným řešením pro domácnosti v oblastech s vypínaným analogovým pozemním vysíláním".

IPTV O2TV zahájila oficiální provoz v září 2006. Od začátku července operátor v rámci testů nabízí program ČT1 ve vysokém rozlišení. Cílem tohoto projektu je otestování a vyladění technických parametrů služby před uvedením do běžného provozu.





Reklama




Vybrané články