Quantcast

Německo: Přejděte na digitál. Analogovou TV zdražíme!

| Martin Vyleťal | tisk

Kabelový operátor Unitymedia v Severním Porýní-Vestfálsku a Hesensku přišel s novou iniciativou ohledně digitálního vysílání. Nová kampaň má název Jetzt Digital (Nyní digitálně). Operátor analogovou nabídku v kabelu zdraží a diváky bude nutit na příjem programů z digitálu.

Iniciativa je cílena na zhruba 5 miliónu kabelových TV domácností v obou spolkových zemích, kterých se týká přechod na příjem programů v digitální kvalitě. Digitální kabelovou TV společnosti Unitymedia přijímá v těchto spolkových republikách okolo 500 tisíc zákazníků.

Unitymedia plánuje pro podporu digitální kabelové TV reklamní kampaně a ve spolupráci se zemským mediálním úřadem spustil informační internetovou stránku jeztzdigital.tv. Reklamy se objeví na letácích, plakátech či v rádiu.

V lednu 2008 Unitymedia zdraží analogovou nabídku kabelové TV z 15,49 na 17,90 euro měsíčně. Cena digitální kabelové TV se nezmění a bude i nadále 16,90 euro měsíčně. V rámci akce bude kabelový operátor nabízet do 30. listopadu 2007 aktivaci digitální nabídky zcela zdarma (běžně 20 euro). Nabídka Digital TV Plus bude první tři měsíce bezplatná.

zdroj: S+K





Reklama




Vybrané články