Quantcast

RGM HUDEBNÍ CENY ÓČKA 2007 - blíží se konec hlasování

| redakce | tisk

Už jenom do neděle 13. ledna 2008 je možno poslat hlasy nominovaným interpretům ve 12 kategoriích pátého ročníku RGM Hudebních cen Óčka 2007. Pro jednoho z hlasujících diváků je navíc připravena atraktivní cena v podobě osobního automobilu SMART.

Slavnostní ceremoniál, který se letos uskuteční 1. února 2008 od 19:00 v pražské T-mobile aréně zná již všechny své účinkující. Óčku se podařilo získat naprosto jedinečnou sestavu špičkových interpretů, kterých v průběhu téměř pěti hodin živě vystoupí patnáct!

Hlavní hvězdou megakoncertu bude slovenská skupina ELÁN. Je to tak jedna z mála možností, jak skupinu letos na vlastní oči vidět.

Mezi dalšími hosty jsou jména jako VYPSANÁ FIXA, EWA FARNA, HORKÝŽE SLÍŽE, WANASTOWI VJECY, SUPPORT LESBIENS, PETR KOLÁŘ, GIPSY.CZ, GAIA MESIAH, LE MONDE, BŮH VÍ, AIRFARE, TOXIQUE.

Vstupenky za 319,- Kč jsou v předprodejích v sítích Ticketpro a Ticketportal. Vzhledem k velikosti produkce je kapacita haly výrazně snížena!

Generálním partnerem RGM Hudebních cen Óčka 2007 je POŠTOVNÍ SPOŘITELNA.

Hlavními partnery jsou: Sony Ericsson - Smart - Kofola - Space

Oficiální partneři: ČEZ - Baťa - Student Agency - T Servis - Diema - ReBlok - Vína ze Sovína - RailReklam - Zlínstav - EuroAgentur Praha - DD Promotion - Diesel

Akci mediálně podpořili: Rádio Kiss - www.i-legalne.cz - www.muzikus.cz .

Výkonným producentem je společnost RGM ENTERTAINMENT s.r.o.

zdroj: PR Óčko





Reklama




Vybrané články