Quantcast

TV Prima na short listu na ceny Promax

| redakce | tisk

Kreativní kampaň využívající motiv zvířecích hlav na soutěž VyVolení - Noví hrdinové patří mezi nejlepší na světě. Probojovala se do sedmičky nejlepších upoutávek v kategorii Nejlepší reality TV promo v soutěži Promax Awards, která je obdobou filmových Oscarů pro oblast kreativy v elektronických médiích.

Chtěli jsme vytvořit originální kampaň, která dokáže okamžitě upoutat pozornost. Jsme rádi, že se nám to podařilo a stali jsme se jediným českým zástupcem, který má v této kategorii šanci vyhrát prestižní ocenění,“ řekl dnes ředitel marketingu Televize Prima Jan Müller. Konečné výsledky budou vyhlášeny příští týden na výroční konferenci v Barceloně.

Kampaň, kterou na základě tendru zpracovala agentura McCann Erickson ve spolupráci se studiem Mirage, využila digitální animaci na v Čechách málokdy viděné úrovni. „Technologicky nemá tato kampaň u nás obdoby, jedná se o kompletní vytrikování a vymaskování nejen postavy, ale i výrazu. Převáděli jsme výraz herců v 3D technologii na výraz zvířat,“ uvedl Pavel Jankovský, vedoucí self-promotion Televize Prima.





Reklama




Vybrané články