Quantcast

Nova HD a Nova Sport HD testují v kabelové UPC

| Martin Vyleťal | tiskobrázek k článku: Nova HD a Nova Sport HD testují v kabelové UPC

Největší tuzemský kabelový operátor UPC Česká republika dnes rozšířil svoji nabídku o dva programy ve vysokém rozlišení - Nova HD a Nova Sport HD. Obsahově se jedná o programy TV Nova a Sport Sport v lepší technické kvalitě.

Zařazení obou programů Nova HD a Nova Sport HD v testovacím režimu serveru parabola.cz potvrdil František Malina, tiskový mluvčí a ředitel PR UPC. "Jde o technické testy," řekl webu parabola.cz Fr. Malina a dodává: "O tom, zda a případně kdy tyto programy trvale nasadíme do nabídky, budeme informovat v řádné tiskové zprávě."

UPC ve své síti šíří v high definition placené TV programy HBO HD, Filmbox HD, National Geographic Channel HD, Eurosport HD a Voom HD. Divák v nabídce najde také stanici Barrandov HD (program TV Barrandov v HD).

Programy ve vysokém rozlišení nabízejí pětkrát vyšší rozlišení než stávající standard digitálního TV vysílání. Obraz má špičkově prokreslené detaily a intenzivní barvy. Naladění kanálů Nova HD a Nova Sport HD proběhne na kabelových set top boxech automaticky.





Reklama




Vybrané články