Quantcast

Skylink vypne systém CryptoWorks u dalších programů

| Tisk

logo Operátor satelitní platformy Skylink se chystá vypnout starý systém podmíněného přístupu CryptoWorks u dalších neplacených programů. Závěrečná fáze plánovaného útlumu starého systému CryptoWorks začne dne 26.11.2013, kdy provozovatel vypne starý systém na dosud nevyměněných dekódovacích kartách.

O jaké programy a dekódovací karty půjde:

• Na kartách, jejichž sériová čísla začínají čísly 0_197… dojde k odpojení všech českých televizních programů z balíčku Digital s výjimkou programů ČT1 a ČT2.

• Na kartách, jejichž sériová čísla začínají čísly 0_0002_85… a 0_343… dojde k odpojení programů Prima ZOOM, Prima LOVE, Smíchov, TELKA, FANDA, Doma, FOOOR a WAU.

"Odpojování se bude týkat jen malého počtu zákazníků, kteří si přes opakovaná doporučení dosud nevyměnili svou starou dekódovací kartu, a nijak se nedotkne uživatelů placené nabídky," říká společnost M7 Group, která službu Skylink provozuje.

"Další kroky útlumu systému CryptoWorks budou pokračovat v následujících týdnech.


Uživatelům starých dekódovacích karet typu CryptoWorks proto doporučujeme vyměnit tyto karty za nové dekódovací karty Skylink Výměna M7. Tyto karty je možno zakoupit v prodejnách satelitní techniky za doporučenou maloobchodní cenu 349 Kč/13,90 EUR (včetně DPH)
," uvádí ve své zprávě M7 Group.

V několika vlnách dochází k vypínání starého systému CryptoWorks. Nejprve se starým kódováním skončily placené programy, HD stanice balíčku DIGITAL.

redakce





Reklama




Vybrané články