Quantcast

Luxusní bydlení na Spektrum Home posílí vlastní tvorbu. Vysílá nově v HD

| Tisk

Lifestylový kanál Spektum Home posiluje výrobu vlastních pořadů. Do vysílání zařazuje nový pořad Luxusní bydlení. Stanice je součástí nabídky operátorů pay-tv služeb a od března je také dostupná divákům pozemního vysílání.

Vstup Spektrum Home do pozemnního vysílání

Jednou z největších novinek AMC v letošním roce je vstup do pozemního vysílání. Společnost AMC Networks International nedávno uzavřela kontrakt se společností České Radiokomunikace (ČRa) na distribuci televizní stanice Spektrum Home v celoplošné síti 23 (multiplex 23). Stanice je tak dostupná pro všechny domácnosti s pozemní televizí bez jakýchkoliv poplatků.

Spektrum Home HD dostupný tv operátorům

Druhou technickou novinkou, představenou dnes, je spuštění stanice Spektrum Home ve vysokém rozlišení (HDTV). Program je od dubna nabízen televizním operátorům. Je na každém operátorovi, zda nahradí původní SD distribuci technicky kvalitnější v HD. V pozemním vysílání je Spektrum Home nadále šířen v SD kvalitě (960x540p v kodeku HEVC).


obrázek

▲ Obr č. 1 - Luxusní bydlení, nový pořad na tv Spektrum Home (foto: AMCNI).

Další programy skupiny AMC - dětské stanice JimJam, Minimax či TV Paprika - budou poskytovány v HD kvalitě jakmile budou mít dostatek materiálu v HD rozlišení.

Spektrum Home s novým pořadem Luxusní bydlení

Po vstupu stanice Spektrum Home do pozemního vysílání se navyšuje počet pořadů vlastní produkce. Již tuto sobotu 15. dubna 2023 v 19:30 hodin uvede tento kanál nový pořad Luxusní bydlení. Pořad zavede diváky do luxusně zařízených domů se zajímavými příběhy, designovými prvky a architekturou.



Nová relace bude mít deset dílů a v každém z nich se představí hned dvě zajímavá obydlí, která se vymykají běžnému standardu, ať už z hlediska luxusu, architektonického uspořádání, lokality nebo designu. Kromě atraktivních interiérů diváky potěší oblíbená moderátorka Eva Borská, která bude provázet jednotlivými díly a nechá je nahlédnout do různých bytů a dokonce i do svého soukromí. Sekundovat jí bude interiérový designer Tomáš Marx.

Spektrum Home je lifestylová a zábavní stanice, která se zaměřuje na poskytování velkého výběru filmů, seriálů, inspirativních a odpočinkových faktografických pořadů, jako jsou kutilství, interiérový design, architektura, reality, cestování a zahradničení, například Svět zahrádkářů s Monty Donem.

Z lokální produkce se diváci mohou těšit na pořady jako Markéta na trhu a Recepty našich babiček, dále na pořady o bydlení a zahradě s odborníky z oboru, jako jsou dvojčata Scottova z pořadu Property Brothers, Grand Designs, také na pořady o neobvyklých a krásných domech, které divákům umožní uniknout z reality, jako jsou Lovci ostrovů nebo Great Escapes. Plánem AMCNI je postupně rozšiřovat programovou skladbu tak, aby byla pestřejší, a průběžně budou přibývat nové žánry, včetně zábavného obsahu pro ženy.

Do rodiny AMCNI patří kromě stanice Spektrum Home ještě stanice CBS Reality, sportovní stanice Sport1 a Sport2, Film+, který vysílá populární filmy a dětské stanice Minimax a JimJam. Milovníci vaření si užijí sledování stanice TV Paprika. Stanice Spektrum nabízí nejrůznější dokumenty a stanice AMC zase původní seriály a filmy.

redakce





Reklama




Vybrané články