, sekce: Jiné placené TV |
|
T-mobile - úplný konec na satelituZdravím. V pátek mi volali z t-mobilu , že končí se sat vysíláním. Mám potvrdit e-mail od nich do sedmi dnů a převedou mojí smlouvu na iptv se stejným tarifem. Takže asi opravdu t- mobile končí se sat. |
Lemra
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 37 |
| Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5 6 7 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 156 | |
|
|
@Lemratakže to násilně ruší i těm co mají u nich satelit?Chudáci starší lidi.... |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 857 |
|
|
@dawis77Co to ma spolocne so starsimi ludmi?UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 642 |
|
|
@black13aprotože satelit většinou mají starší lidi a ti bez pomoci někoho kdo se v tom vyzná sami na tu iptv nepřejdou.A někteří sou opravdu sami nebo mají děti vnuky i v zahraničí.... |
dawis77
|
|
RE: T-mobile - úplný konec na satelituuž vidím jak jim T-Mobile vysílá technika zadarmo a to nemluvě že něktří penzisté co mají sat ani nemají net. |
dawis77
|
|
@dawis77Je to tak, ja mám rodičov vo vysokom dôchodkovom veku. Tatko je internetový analfabet. Keď som mu ukazoval appku Skylink Live TV, tak on mi nato povedal, že to nikdy používať nebude... odmieta to. Takisto má tlačitkový telefon. Ak by Skylink zrušil sat tv, tak konec... |
Halford89
Registrace: 5/2025 Příspěvků: 460 |
|
|
@Halford89tak jest, svokrovci, rodičia a penzisti ve vsi, dosť z nich nemá ani záujem o Internet .. |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 500 |
|
|
@Halford89přesně tak,já taky mám rodiče v důchodovém věku az internetem si vůbec netykají a ani si už to nenechají ani vysvětlit,nechcou to prostě.Takových starších lidí je více a ti právě mají nejvíce ten satelit. |
dawis77
|
|
@Dzordzoa teď jim řekne T-mobile že je převedou do 7 dnů na iptv!Si dělají srandu z těch starších lídi?By jeden fakt blil... |
dawis77
|
|
RE: T-mobile - úplný konec na satelituMoje tchyně má také satelitní Skylink a internet vůbec nepoužívá. Kdyby se jí zrušil satelitní příjem, zůstala by bez televize. Vést internet do pokoje by znamenalo natahovat dlouhý kabel, a Wi-Fi tam nedosáhne. Doufám tedy, že Skylink na satelitu bude fungovat dál. Mimochodem, včera měl náš poskytovatel Internetu, dvouhodinový výpadek připojení (což se stává jen výjimečně) a nefungoval Skylink Live, Spotify, internetová rádia atd. To si pak člověk uvědomí, jak je satelitní příjem nebo třeba DVB-T2 či rádio přes FM, případně už u mne hlavně DAB+, k nezaplacení. A pak vám řeknou, že všechno bude jen přes internet... stačí pár hodin výpadku a je to... víte kde.Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E
|
PC1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 114 |
|
|
T-mobile - úplný konec na satelituPokud to bude tak jak píše ,jedinná volba je pokud mají důchodci možnost pozemáku tak jim to musí stačit a můžu říct že co znám důchodce co mají zaplacený satelit tak už to platit nechtějí a přechází postupně na pozemák,je to samože pro ty co mají signál v pohodě a nejsou někde v nedostupnosti signálu.Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 2 005 |
|
|
@PC1A to si ešte predstav že nám pánbožko vypne pomocou nejakej slnečnej erupcie elektriku... |
Kimlo
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 680 |
|
|
@dawis77Tak prejdú na DVBT kde u vás je to zadarmo môj rodičia sú 50 roční síce tv cez internet videli ale tak tiež sú zvyknutí na Satelit hlavne otec ktorý je momentálne tiež chorý a je často doma tak radšej si zapne tv cez satelit občas nám net vypadáva takže skôr volím satelit.Sice už videli IPTV lebo mal som Skylink tak som im ukázal čo to je ale tak chcú mať satelit, takže zatiaľ meniť nič nebudem moja babka má tiež tu istú službu čo máme my jej ťahá k 80tke takže nevie ani čo je to net.jej stačí Lux, Markíza,Joj a STVR zvažoval som jej anténu ale tak satelit je satelit. Zatiaľ SAT ide bez problémov.Dávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 7 161 |
|
|
@Zetor25tak na Slovensku satelit zatím nikdo neruší,nevím proč u nás tak ten T-Mobile pospíchá a vůbec nemyslí na starší občany. |
dawis77
|
|
@dawis77Teď jsem mluvil se sedmdesátiletým pánem, který říkal, že s manželkou nechtějí doma internet, takže si bude předělávat satelitní příjem na Skylink a T-Mobile zruší. Už to má prý domluvené s technikem, kterého jsem jim doporučil, a který mu zajistí kartu, dekodér atd. Pán bydlí v oblasti s velmi pomalým a nestabilním bezdrátovým internetovým připojením. Tak asi tak.Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E
|
PC1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 114 |
|
|
@dawis77Otázne je kedy to budú rušiť aj u nás , nie je všetko večne.Ani satelit ani IPTV ani DVBT.Dávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 7 161 |
|
|
@PC1přesně tak. |
dawis77
|
|
RE: T-mobile - úplný konec na satelituProstě se jim to nevyplatí, jako se PPF nevyplatí přidávat AMC kanály. Je to zcela jednoduché. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 317 |
|
|
@bretahtak pár let ještě těm stávajícím klientům ten satelit mohli nechat,myslím že by se jim nic nestalo.Ale tady má každý starší občany v paži... |
dawis77
|
|
@dawis77Digislovakia to zatiaľ na Slovensku rieši ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 500 |
|
|
@Dzordzotam Vám sat ještě nějakou dobu vydrží... |
dawis77
|
|
@black13aDruhá věc je mít doma techniku, která to IPTV zvládá, což u starších lidí zvláště na vesnicích problém opravdu je. A na chatě mnohdy těžko řešitelný problém, kolega z práce šel do důchodu a aby měl na chatě net/OnePlay/, musel si zaplatit sloupy vedení a že u PC sedí 8 hodin denně/děláme jaderky/ - tak byl schopnej problém vykomunikovat. Některé lokality i poblíž velkých měst mají optiku na hlavní ulici a další rozvod si musíš zaplatit. Parabolu si dáš kam chceš. |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 583 |
|
|
RE: T-mobile - úplný konec na satelitukecy v kleci. Sám jsem důchodce 68 let. A můžu říci že IPTV je jednodušší jak satelit.A jinak většině opravdu starých lidí nechtějí ani satelit. Většině stačí pozemák. Vidím to všude kolem sebe. Za mě jsem rád, že jsem se satu zbavil. Mám Magentu IPTV a jsem spokojenější než ze satem. |
kolenáč
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 990 |
|
|
@MMorousAle to chapem, v pohode. Len neviem, preco by to bol problem specialne pre starsich ludi.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 642 |
|
|
RE: T-mobile - úplný konec na satelituBohužel statistika je neúprosná v ČR 85% domácností má internet a ty s dětmi prakticky všechny. Důchodci a lidé v okrajových oblastech velké společnosti nezajímají. Budou chtít šetřit a časem v podstatě donutí lidi přejít na IPTV. Mému tátovi je přes 80 a víc než 20 let sleduje sport na satelitu, net přes kabel v pokoji ani v TV nemá. Tak teď jen doufám, že to Skylink z družice zase až tak moc brzy nezabalí, jak nedávno prohlásil. |
vlah
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 330 |
|
|
RE: T-mobile - úplný konec na satelituMůj dědeček zase odmítal sednout do auta a jezdil výhradně kočárem s koňmi. |
TomSenior
Registrace: 3/2025 Příspěvků: 290 |
| Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5 6 7 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 156 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|