, sekce: Jiné placené TV |
|
T-mobile - úplný konec na satelituZdravím. V pátek mi volali z t-mobilu , že končí se sat vysíláním. Mám potvrdit e-mail od nich do sedmi dnů a převedou mojí smlouvu na iptv se stejným tarifem. Takže asi opravdu t- mobile končí se sat. |
Lemra
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 37 |
| Stránka: 1 2 3 4 5 6 [ 7 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 161 | |
včera |
|
Satelit jako etalon kvality.......byl naposledy před 10 lety. Od té doby provozovatelé cpou na stávající kapacity další a další kanály a kvalita trpí.... Kdežto spolu s posilováním internetové konektivity letí kvalita netových služeb pořád nahoru. A ani jeden z těchto trendů nezastavíš.... |
PepaJožka
Registrace: 8/2022 Příspěvků: 444 |
včera |
|
@PepaJožkaZrovna na to že si "všechno přehraju z netu" bych nespoléhal, i když jsem tuhle lež slyšel už 150x. Měl jsem StreamCinema, Stremio, takové ty servery jako Prehrajto, Kukajto... a moc jsem si tam nevybral. Na YouTube bych na HD kvalitu taky moc nespoléhal, v lepším případě seženu 360p a po dvou dnech to zablokuje ContentID. I DVD v dnešní době stále používám, někdy je to nejlepší dostupná kvalita. 4K jsem kromě demo videí nikdy neviděl, i české titulky jsou luxus. Zatím když selže nahrávání, tak si pomůžu záznamem obrazovky. Po tom co nejede IDM jsem zatím lepší řešení nenašel.T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
Registrace: 10/2018 Příspěvků: 4 165 |
včera |
|
@zmarian @PepaJožkaVyšší kvalita na netu než na satu, a mohl bych ji vidět? Na satu mám stabilní FHD 7 Mbit v H.264, v dnešní době etalon kvality. Na netu přinejlepším totéž v placeném tarifu který z Česka nezaplatím, v horším případě to dynamicky mění kvalitu mezi 240p a 720p. Vzhledem k tomu že většinu streamovacích služeb provozují televize, asi nepustí na net zadarmo vyšší kvalitu než mají na satu. Třetí zprostředkovatel (televize) není, protože televize je zároveň tvůrcem obsahuT-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
Registrace: 10/2018 Příspěvků: 4 165 |
včera |
|
@JanMSkús si pustiť Davida Attenborougha na Netflixe a pusti si ho z nahrávky z ČT 2 alebo z reklamnej nahrávky z Prima Zoom. Bude to veľký vizuálny aj zážitkový rozdiel.V prvom prípade som JA - OBSAH, v druhom prípade som JA - TELKA (kvalita?) - SKYLINK (kvalita?) - OBSAH. Streaming: Netflix, HBO Max a spol. Iné: VOYO, Magio TV. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E).
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 3 311 |
včera |
|
@JanMAd "Vzhledem k tomu že většinu streamovacích služeb provozují televize, asi nepustí na net zadarmo vyšší kvalitu než mají na satu. " - tohle je samozřejmě nesmysl už jen proto, že ti provozovatelé satelitní příjem utlumují a internetový preferují.Ad platba: zahraniční službu z Česka nezaplatíš? Platím si už dobrých deset let několik zahraničních služeb a platba kartou na první dobrou Ad kvalita: To co píšeš je oněch 10 let zpět. Magenta TV nehraje húře, než totéž přes SAT, polskou NC+ jsem v legálu viděl taky a hraje to parádně. A Tvých 7 Mbit bitrate je něco, co opravdu v IPTV nemám.... Eleven Sport 3 PL 10,66 Mbit.... Polsat Sport 3 10,91.... SKY Sport Mix DE 11,87.... V Sport 1 HD 9,66.... SKY Sport F1 UHD 26,45.... SKY Sport 5 New Zealand 10,25.... Vše 1080p 50 FPS... (služby v šedé zóně, řešíme ale kvalitu, ne legálnost)... Sám provozovatel OTT služby tvrdí, že kanály jsou v "originální" kvalitě a je tomu tak Já jsem taky "starý fosil" v jistých věcech, ale zde jsi ustrnul opravdu hoooooodně, ruku na srdce.... |
PepaJožka
Registrace: 8/2022 Příspěvků: 444 |
včera |
|
RE: T-mobile - úplný konec na satelitu7 mega? Niektoré športové kanály nemajú na Astre toľko. A keď si pozriete kanály HBO tak minule som zaregistroval priemernú VBR hodnotu 4,5 mega.Keď som videl BBC Earth HD a Nat Geo HD s konštantným (!) tokom 10 mega pred X rokmi na Thore od Nórov, vtedy som si myslel že mám naozaj dočinenia s kvalitou na satelite. Na FULL HD fakt nádhera a náročnosť toho šírenia. Ale u nás sa s takými parametrami nešíri na satelite nič. Streaming: Netflix, HBO Max a spol. Iné: VOYO, Magio TV. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E).
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 3 311 |
DNES! |
|
RE: T-mobile - úplný konec na satelituHoši, čo sa tu už desať rokov oháňate ako streaming prevalcuje sat, však si to použivajte, ale nevnucujte to ostatným. A keď vám to pri trošku sledovanejšom online prenose zase spadne, tak tu nebačte. |
baltik
Registrace: 6/2019 Příspěvků: 347 |
DNES! |
|
@baltikNo nie som si isty, ci tu nie je nasobne viac prispevkov v zmysle: tato frekvencia mi nejde..., vypadol mi signal..., zla kvalita na transponderi xxx..., tato frekvencia je slaba..., neprijimam poziciu..., menilo sa nieco, pretoze mi to nejde... a podobne.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 643 |
DNES! |
|
T-Mobile/Telekom na SATe - skonci casomAhojte, precital som tuto temu, celkom zaujimave citanie..Podla mna SAT skonci podobne ako v Madarsku, kedze veduca T-Mobile CZ/Telekom SK je ta ista co to uspesne sprocesovala v Madarsku.. Otazka je, ze kedy to nastane.. Stream sluzby - vsetci co tu pisete, ze si to kedykolvek pozriete na stream sluzbe, vazne tomu verite? Uz boli nejake serialy ktore boli na jednej stream sluzbe aj s dabingom, z nej zmizli, objavili sa v druhej ale uz to iste je zrazu bez dabingu. Aj serial Pohotovost je ukazkou. Kym to zacalal davat Markiza Klasik, bol tento serial v HBO Max (uz tam nie je), ale bol komplet 15 serii, kde ale dabing mali serie 1-4 a 12-15. serie 5-11 boli iba v anglictine a preto, ze na ne ma dabing Markiza.. AD nahravanie - radsej si to nahram a pozriem kedy chcem, reklamy vystrihnem, a aj o 10 rokov, ked to na stream sluzbe davno nebude,(usetrim cas,nebudem musiet zistovat kde to je) si to viem pozriet, miesto na HDD mam a ked sa minie, sa rozsiri.. Vyhodou je, ze to mam, pozriem, nemusim uz zas platit za nieco, co som platil (operatorovi) ked to vysielali... Tu to vzdy budu dva tabory - nahravaci (a ti co chcu usetrit okrem casu aj peniaze) a typicki sledovaci, zapnem kukam, prepnem a vypnem.. (a ak aj nejaknu nahravku mam, operator mi to zmaze v ramci podmienok 7-30dni/kym zmizne z archivu..resp 180dni ma/mal tusim cloud Telekom Magio na vlastne nahravky..) |
Mopky
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 218 |
DNES! |
|
@baltikAle ten koniec raz príde. Takto za 10 rokov môže byť satelit už minulosť. |
Halford89
Registrace: 5/2025 Příspěvků: 463 |
DNES! |
|
RE: T-mobile - úplný konec na satelituIPTV je levnější na provoz a kontrolovatelnější, takže nejspíš převálcuje satelitní TV.DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, GigaBlue UHD Quad 4K PRO COMBO, Sony Bravia XR-48A90K
|
geronimoh
Registrace: 10/2012 Příspěvků: 730 |
| Stránka: 1 2 3 4 5 6 [ 7 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 161 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|