DNES!, sekce: Zkušenosti |
|
Problémy s FacebookomAhojte mám menší problém s facebookom , nedeľu som tam bol ale mal výpadok ale už tri dni sa neviem k nemu dostať učet mam od roku 2015 cca rodina my napísať vie len správy neprečítam , ako z toho von za celú domu som nič zle nedával na fb ,lebo na to nemám čas ,fb mám iba na komunikáciu s rodinou ked nie sme spolu , to je všetko je možne to vrátiť späť ?kody na prihlásenie fungujú ale nejde mi prihlásiť na fb. , do kopy som tam bol iba raz a od roku 2020 tam nechodim , takže fb mám čistý.Píše mi že neplatené heslo na koľko na instagram sa prihlásiť cez fb dá , divne to je , máte podobnú skúsenosť? |
sun26
Registrace: 4/2026 Příspěvků: 251 |
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
DNES! |
|
RE: Problémy s FacebookomKeď ti píše, že neplatné heslo, skús zmeniť heslo. Alebo si založ nový účet. |
Halford89
Registrace: 5/2025 Příspěvků: 1 119 |
DNES! |
|
@Halford89Tak dal som účet bez Facebooku lebo aj tak tam malo chodím len divné je že účet na Instagrame funguje a to je prepojený s FB od kedy mám účet.Na FB nič nie je takže to mám skôr na chatovanie a volanie. |
sun26
DNES! |
|
FasabookHistoricky som ho mal, ale nechodil tam, nic moc nepridaval, nemal som cas na to, aktualne sa tam prihlasit neviem, a asi ho aj hackli, lebo ked som daval obnovit heslo, tak tam bol cudny mail. A medzicasom mi aj centrum zrusil vtedajsi mail, tak mam pokoj..Kto chce mi zavola, mam aj WhatsApp, kto nechce, tak mam pokoj :-) No, kazdy to mame nejako nastavene.. som rad, ze nie som otroomm fasabook messengeru... |
Mopky
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 278 |
DNES! |
|
RE: Problémy s FacebookomMně FB funguje celý týden normálně, Messenger taky. Instagram ale nemám.DM900, Merlin, Technisat Technicorder SC, 1°W, 13°E, 19,2°E, 23,5°E
|
Judithka
Registrace: 1/2020 Příspěvků: 518 |
DNES! |
|
@MopkyJa to mám podobne na koľko mám zdravotné problémy tak čas nemám na FB ale občas popíšem s rodinou aby o mne vedeli ale tak skúsim počkať do večera či sa to nezlepší lebo keď som dal overiť cez sms cez web aby mi poslali kód tak písali že stránka je nedostupná.Žiaľ čo už.Za celé tie roky som na FB tiež nič nedával občas som niečo kúpil do PC na marketplace a to bolo všetko. |
sun26
DNES! |
|
Problémy s FacebookomCo to tu má společnýho se sat. tv , pozemákem a dalším vysíláním ? Tuhle sračku si řešte na svojich fórech a ne tady, sem to nepatří.Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 2 054 |
DNES! |
|
RE: Problémy s FacebookomJa Facebook mám a používam ho veľmi rád kvôli rôznym stránkam a skupinám. Takisto tam už 17 rokov valím Zynga Poker |
Halford89
DNES! |
|
@kanon69spoločného má veľa napr, banka dáva viac komunikácie, i ked sa netreba preto zaregistrovať, ak je účet neaktívny viac ako rok mal by sa zrušiť |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 424 |
DNES! |
|
@Halford89Ja iba na komunikáciu a volanie s kamoškou + Rodina samozrejme,takže to stačí na hry mám PC , malo kedy hrám hru na mobile. |
sun26
DNES! |
|
@kanon69Přesně tak. Také to nechápu. Pokud chce pomoct,ať se obrátí na jiné fórum. Ne tady.Srm to prostě nepatří..._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 4 205 |
DNES! |
|
RE: Problémy s FacebookomChcete, aby uživatel facebooku myslel :-) |
TomSenior
Registrace: 3/2025 Příspěvků: 580 |
DNES! |
|
DuzuAle jak facebok pomáhá při příjmu tv to jsem nepobral.Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 2 054 |
DNES! |
|
@kanon69Inak na Facebooku sú celkom dobré skupiny venované témam, ktoré majú veľa spoločného s článkami na Parabole. Jeden český editor tam spravuje niekoľko fajn skupín, ktoré sa oplatí sledovať. |
Halford89
DNES! |
|
@TomSeniorJa myslím dobre len mi to nejde do hlavy človek tam ani nie je iba keď píšem s niekým tak je to divné uvidím zajtra. |
sun26
DNES! |
|
@Halford89Asi zase globálny výpadok? Uvidíme nechám sa prekvapiť. |
sun26
DNES! |
|
@sun26Problem mam aj ja, cca. tyzden. Presne, ako pises - najprv neplatne heslo, teda nemoznost prihlasit sa, ale dal som obnovit heslo, tak som sa k tomu cez generovane kody dostal, len problem je, ze teraz mam natvrdo nastavene 2faktorove overovanie cez e-mail, takze je to dost otrava dostavat kody ku prihlaseniu na e-mail. Pouzival som FB vyhradne cez PC a teraz to prihlasovanie budem asi aj ja obmedzovat. Tiez tam vacsinou len komunikujem napriamo cez Messenger alebo sledujem niektore skupiny. Napr. je tam aj skupina tykajuca sa prijmu TV a tiez Skylink a pod. Takze clovek si moze najst aj svoju zaujmovu skupinu a sledovat ju, pripadne sa tam zapajat do debaty, ako je to aj tu na parabole. |
kolle
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 381 |
DNES! |
|
@kanon69cez facebook je jedna z možností ako podať informácie,osobne ,len pre niekoho , to cez toto nejde každému ihned, napr. nejde telefon ,dlho som používal Skype ,bezplatný video hovor, už je zrušené |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 424 |
DNES! |
|
@kolleVďaka za odpoveď už som si myslel že som v tomto sám.Problém je od 20.07.2026 cca ,tak uvidíme čítal som článok že je zase výpadok aj keď dám kód z emailu tak píše neplatný kód.Uvidime zajtra pri najhoršom to zrušim a mám kľud nechám iba massenger bez Facebook moji rodičia to tiež takto majú. |
sun26
DNES! |
|
@DuzuSkype ešte mám vo Windows 10 ale už nefunguje neviem peco ho tam držia mal som ho keď som bol mladší |
sun26
DNES! |
|
RE: Problémy s FacebookomDnes sa mi jeden clovek tiez stazoval ze sa neprihlasi, vyzera ze nieco domrvili |
sky59
Registrace: 1/2023 Příspěvků: 690 |
DNES! |
|
@kolleFacebook mám v češtine, tak ti napíšem postup cez pc s českými výrazmi, ktorý môžeš vyskúšať a vyriešiť si tak problém.1.Nastavení a soukromí 2.Centrum účtů 3.Heslo a zabezpečení Tam sa dá to 2 fázové overenie zrušiť a takisto si môžeš uložiť prihlasovacie údaje a v pc sa budeš prihlasovať iba jedným klikom. Ja sa z fb ani neodhlasujem. |
Halford89
DNES! |
|
@TomSenior_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 4 205 |
DNES! |
|
@Halford89Dakujem Ti za info. Ano, presne toto som skusal prave vcera. Tiez ma to otravovalo, tak som to chcel vypnut a hladal som, kde sa to da. Nasiel som presne to miesto, ako pises, ale ked som to chcel vypnut, vyhodilo mi hlasenie, ze nepouzivam toto zariadenie (z ktoreho som sa prihlasoval) dostatocne dlho na to, aby mi to bolo umoznene a ze aby som to dlhsie pouzival, potom to bude mozne. Len nespecifikovali, ze ci to pre nich znamena casovy udaj alebo pocet prihlaseni alebo ako. Zaujimave je, ze to je zariadenie (PC), z ktoreho som sa uz predtym na FB prihlasoval dlhe a dlhe roky. A aj teraz sa na nom prihlasujem, len cez vynutene 2-faktorove overovanie. Urcite aj viac ako 10 rokov ho uz pouzivam a prihlasujem sa takto do toho FB. Aj ja predpokladam, ze tam nieco minuly tyzden zmenili a takto to teraz funguje. |
kolle
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 381 |
DNES! |
|
RE: Problémy s FacebookomTak já ze sociálních sítí nemám nic, pouze email.Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX89/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 194 Galerie: jackino |
DNES! |
|
@jackinoV pohode poznám ľudí čo majú v roku 2026 tlačítkove mobily.Mozno to bude späť trend. |
sun26
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|