Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink čaruje

Opět Skylink zkouší trpělivost-každý podvečer místo zaplacených HD programů ruší s černou obrazovkou-E32-4-sledování dočasně blokováno-již se vůbec nedivím?!

cream
Registrace: 6/2012
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 6 7 8 9
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 206
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink čaruje

Tady brečí tolik lidí ale nikdo nenapíše značku přijímače,ani typ karty.

To samé se týká prodejcu karet ,napíše ukončení spolupráce ze Skylinkem atd. pokud nenapíšete své jméno/firmu tak to má vypovídající hodnotu IQ houpacího koně.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

Breptavdf

Breptavdf no a na kterém ti to nefunguje? Nebo na obou

satman1
Registrace: 9/2010

@CES

Obávám se, že i kdyby to měl 100x vytištěné, tak mu to k ničemu nebude. Snadno lze dohledat, kdy co zaplatil a podle toho určit, jestli na to měl nárok. Nedovolal by se ničeho. Chyba v systému nastat může a tím by se to vysvětlilo.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Slovensky zdroj

Provozovatel satelitní platformy Skylink se snaží bojovat proti sdílení karet a znepříjemňovat či znemožnit tak nelegální příjem svých programů. Již několik dní tak po dvou letech opět testuje funkci Surflock, která má právě zamezit sdílení jedné karty pro více přijímačů. Svědčí o to různé diskuse na fórech. Operátor to však oficiálně komentovat nechce, no nepopírá, že se snaží zamezit nelegální příjem. " Nemůžeme zveřejňovat, jaká bezpečnostní opatření realizujeme ani jaké plánujeme, "řekl pro náš portál SatelitnaTV.sk člen představenstva M7 Group Jaromír Glisník. Jak nám však dále vysvětluje: " Od našeho testu Surflocku před dvěma lety uteklo hodně času a technologie Irdeto se velmi změnila. Výsledkem bezpečnostních opatření je minimalizace pirátství v různých podobách. Bezpečnostní opatření mají několik úrovní a my je postupně zavádíme tak, abychom minimalizovali dopad na našich řádně platící zákazníky, kteří používají naše služby v souladu s uzavřenou smlouvou.

Breptavdf
Registrace: 5/2012

Fanyn

Která konkurence umožňje zaplatit si nějakou nabídku (třeba i tu FULL) jen na tři měsíce přes prázdniny?

joscer

satman1

DELAJI TO OBA

Breptavdf
Registrace: 5/2012

Habr přesně tak. Tady jenom mlátí hubou a nikdo nepíše nic konkrétního s čeho by se dalo vycházet .

satman1

Dagy2

Jsem přesvědčen, že jsem rozumný člověk. A to i přesto, že jsem zaplatil MultiHD na rok dopředu. Stejně tak platím přístup k internetu na rok dopředu.
Nedokáži si představit, že se na něco dívám, najednou mi to "klekne", protože vypršelo předplatné a já běžím k PC (nebo beru mobil se SmartBankingem), abych rychle zaplatil a mohl se dívat dál. A už vůbec ne, že to "klekne" po ránu, když jsem v práci a mami se chce dívat na televizi.

joscer

aktivoval som si dnes balik flexi, kedze uz si dlhsiu dobu neplatim u nich ziadny balik, programy nabehli za par minut, mam 2-tunerovy linux, vyskusal som PIP, vsetko funguje ako ma, bez vypadkov, takze ani neviem, ze Skylink zapol surflock

mar10

Breptavdf

Breptavdf koukám že oba přijímače jsou vybaveny originál čtečkou a splňují pravidla m7 na provozování karet. To se nedivím že ti to blbne. Hlavně že tu kricis!
U toho hd boxu si dej lepší plugin a pojedete. Nebo dej modul. A máš po problémech . U arivy nepomůže nic leda výrobce ale ne m7.

satman1

joscer to mi zase nevadí já čekám až to vypnou a pak zaplatím, on to někdy jede dost dlouho a nepredplacim pořád to samé.

satman1

pro koudelka

Během dopoledne došlo k malé změně. Programy v balíčku MINI naběhnou ale asi až po čtyřech minutách. Takže po zapnutí přístroje první hlášky od dekodéru Irdeto(asi 30 sec). Pak běží celý balík Digital v pohodě. Po přepnutí na program s balíku MINI ona kouzelná hláška ale ta asi po 4 minutách někdy i déle zmizne. Pak vše běží o.k. včetně rychlého přepínání mezi programy. Včera jsem na MINI zamrzl a pomohla až reautorizace karty. Co bude dál to netuším ale po skončení ročního zvýhodněného předplatného MINI balíčku mě už Skylink s další senzační nabídkou nedostane.....

fofrman
Registrace: 8/2009

testy Surflock

Prevádzkovateľ satelitnej platformy Skylink sa snaží bojovať proti zdieľaniu kariet a znepríjemňovať či znemožniť tak nelegálny príjem svojich programov. Už niekoľko dní tak po dvoch rokoch opäť testuje funkciu Surflock, ktorá má práve zamedziť zdieľanie jednej karty pre viac prijímačov. Svedčia o to rôzne diskusie na fórach. Operátor to však oficiálne komentovať nechce, no nepopiera, že sa snaží zamedziť nelegálny príjem. “Nemôžeme zverejňovať, aké bezpečnostné opatrenia realizujeme ani aké plánujeme,” povedal pre náš portál SatelitnaTV.sk člen predstavenstva M7 Group Jaromír Glisník. Ako nám však ďalej vysvetľuje: “Od nášho testu Surflocku pred dvomi rokmi utieklo veľa času a technológia Irdeto sa veľmi zmenila. Výsledkom bezpečnostných opatrení je minimalizácia pirátstva v rôznych podobách. Bezpečnostné opatrenia majú niekoľko úrovní a my ich postupne zavádzame tak, aby sme minimalizovali dopad na našich riadne platiacich zákazníkov, ktorí používajú naše služby v súlade s uzavretou zmluvou.”

pavelmo
Registrace: 6/2011

Co mate stale s tymi Skylink Ready prijimacmi? Vygumoval vam Skylink mozog? UPC ide na vsetkych prijimacoch a problemy nema!
Skylink diktuje ze prijimac co som si kupil som si nemal kupit a mam si kupit taky aky mi odporucia? To co je za system? Ked chcu diktovat ludom ake prijimace, tak nech im ich davaju zadarmo ku karte, ako UPC alebo Digi. Ak si kupim vlastny, tak ich nic nie je do toho aky mam.
Ine je ak by som kupil prijimac a neslo mi to tam, to by sa dal reklamovat v obchode, ale ak mas prijimac a vsetko ti roky funguje a zrazu to prestane!? Je to moja chyba? To je pre mna ako uzivatela OK? Mam si povedat, nevadi, kupim novy prijimac, vykaslem sa na nove vymozenosti ako nahravanie a zaroven sledovanie niecoho ineho, hlavne ze Skylink vybabre so zdielacmni? To ma ma akoze ukludnit? Ja ako zakaznik som nahnevany! Uz som zaplatil kartu vymena a co mam za to? To ze to blbne?

Billysk

Dva závěry:
1.) Omezení bude nakonec pravděpodobně nastaveno poměrně restriktivně - 2 SID.
2.) Další cílená akce bude pravděpodobně obecně na UNI čtečky - nedělejte si iluze, Irdeto a Skylink mají vyloženě záměr a vzájemnou dohodu udělat co nejvíce opatření, která necertifikované čtečky odstaví nebo minimálně zajistí co nejvíce problémů s jejich použitím.

V tomto směru je jim úplně jedno jaký bude dopad na zákazníky.

ZdenekMi
Registrace: 1/2011

Jak diktuje?

Cryptoworks + ICE do Cryptoworks čteček.
Irdeto + ICE do Irdeto čteček.

Žádného providera nezajímájí universal čtečky atd. jejích koupi podstupujete riziko na své triko nekompatibility.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr

Skylink ready příjmače jsou ty, které jsme doporučili známým, protože ty které máme doma, Skylink nemá rád a proto jsme chtěli aby naši známí pořád nevolali, že jim něco nejde. A tak teď volají :-) Jinak si ale nemyslím, že to bude jen určitým druhem příjmače. Bába se dívá celý den (TF2050,ICE,,Multi-HD) a žádné problémy. Vedle na Arivě,Next karta taky žádné problémy. Druhý soused má stejného Topfielda,SL-ready,ICE,Full-nabídka a všechny placené kanály - včera 3x ve tmě. V hospodě jsme se včera na TF-2060 místo EurospHD dívali na CT24. Zaplacen balík Kombi. Naběhlo až po druhé reautorizaci. Tak nevím.

pf09
Registrace: 8/2010

habr

Jedna věc je že providera nezajímají UNI čtečky - to naprosto chápu a nemám s tím problém.

Druhá věc je pokud provider záměrně plánuje kroky, které mají použití UNI čteček znemožnit nebo znesnadnit.

Když jsem si kupoval kartu Skylinku, tak nikde nebylo vysloveně použití necertifikované čtečky zakázáno.

Takže mě to úplně košer nepřijde.

Na druhou stranu mě osobně to zase až tak netrápí, protože pochybuji, že se jim to v plné míře povede. Nejspíš to zase jen odstaví chudáky, kteří si v dobré víře koupili přijímač s UNI a při problémech si pak nebudou vědět rady.

ZdenekMi

No nevím v moji arivě 202(jsem zatím :O ),žádné výpadky nezaznamenal R^ doufám že to tak bude i nadále ;P

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

I kdyby nebylo, tak na Arivu vyprdnou nový soft, který to zase vyřeší. S Arivou bych si nedělal starosti.

ZdenekMi

Ved aj ja tvrdim, ze ak by to neslo stale, tak OK, ale ak to chodi a zrazu urobia zmenu a uz mi to nechodi, tak je otazkou ci na to vobec maju pravo! Neni to nekala praktika, ze maju zmluvy z par vyrobcami a ostatnych chcu blokovat?
Dopadnu tak, ze ludia nepojdu vymenit prijimac, ale nahodia si EMU na zaklad, lebo ten prijimac co maju to dokaze a kartu daju do sufliku, aspon nebudu musiet platit Serpo. Ak budu chciet nieco zaplatit, tak si objednaju UPC a ak maju motor, pojde im aj Skylink zaklad aj UPC platene. Aj tak u platenych kanalov nema Skylink lepsiu kvalitu a HD kanaly skor ubudaju. UPC ich ma tiez dost, akurat niektore ine! Ak neratam u Skylinku HD kanaly kde je len hudba, co starsich az tak nelaka, tak ich zase tak vela nema!

Billysk

Hergot co si ten skylink dovoluje, vsetko slape ako ma.......uz je nuda! ;P

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

ZdenekMi

ZdenekMi si děláš perdel ne. Přece ti nebudou psát že když ji dáš do šuplíku tak nepojede. To ti mají vyjmenovat všechny čtečky v kterých to nejede, nebo co, stačí že napíši v čem to jede. Hmmmm koser, teď si ujel.

satman1

Čarujou s tim neustale nejlepe asi zkouši naše nervy.

emtech
Registrace: 9/2006

V pohode, ale ked si kupis prijimac o ktorom vies aj tak ze to ide a aj ide, a zrazu po rokoch ti to vypnu? Mozno je to podla zmluvy v poriadku a je to moj problem, ale to neznamena, ze ludia sa nebudu hnevat a ze si nenajduinu slubzu! Fimry si vyberame aj podla skusenosti a spokojnosti trhu, tu spokojnost uz NIE je u vela ludi!
Ak to niektory obhajujete, tak vedzte, ze ak odide vela ludi, tak potom ostatny co ostatnu budu musiet casom platit viac, aby Skylink nesiel do straty. Takze posielat platiacich ludi do kelu len preto ze maju UNI citacky, neni az taky dobry napad, ako to vyzera!

Billysk
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 6 7 8 9
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 206

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra