Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink Kombi nejde-opt zebra

Zaplateny balik Kombi, prijmac optibox zebra. Riadne platiaci zakaznik a nejde ani jeden program z platenej ponuky. Karta irdeto! Vysledok = koncim so skylinkom. Je drzost maximalna toto spravit a este aj vypnut zak.podporu.

Dôležitá vec je neprestať sa pýtať.
uživatel
dvbinfo
Registrace: 9/2006
Příspěvků: 439
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5 6 7
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 152
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink Kombi nejde-opt zebra

Mas len 2 moznosti, ohnut chrbat, alebo sa vzopriet a dat im "zavucenou" a odist
uživatel
losparabo
Registrace: 2/2007
Příspěvků: 1 379
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink Kombi nejde-opt zebra

Potvrzuju - FLEXI 7, z ničeho nic přestaly jít všechny zaplacené programy. Ariva 200.
uživatel
arimmer
Registrace: 3/2011
Příspěvků: 117
Odpověď v diskusním vlákně
 

kupte si

přijímače,ve šrotech to bude vždy s problémy,skylink je fajnovka,jen tak to ve všem nejede bez problémů R^ :laughing: R^
uživatel
pierrepetr
Registrace: 5/2006
Příspěvků: 27 522
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink Kombi nejde-opt zebra

to nebude skylinkom ako tu mnoho ludi pise a zastava sa ich skylink ide vzdy na ferovku a ma vsetko osetrene :laughing:
uživatel
borsalino
Registrace: 11/2008
Příspěvků: 196
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink Kombi nejde-opt zebra

pierrepetr - úplná pitomost. S přijímačem nebyl nikdy naprosto žádný problém.
uživatel
arimmer
Registrace: 3/2011
Příspěvků: 117
Odpověď v diskusním vlákně
 

arimmer

vše je jednou poprvé R^ :laughing: R^
uživatel
pierrepetr
Registrace: 5/2006
Příspěvků: 27 522
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink Kombi nejde-opt zebra

arimmer ariva má irdeto čtečku . Škoda peněz na ten šrot já je nemám tak bych si ho nekoupil. Nemám na rozhazovani.
uživatel
satman1
Registrace: 9/2010
Příspěvků: 4 107
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink Kombi nejde-opt zebra

No, já už se snažím druhý den získat nějaké informace od odpovědných osob Skylinku dotazy na jejich facebooku. Jestli hádáte, že jsem nedostal jedinou informaci, tak hádáte dobře. Ale jsou tam i názory uživatelů, že vše funguje bez jediné chybičky a pokud ne, tak jsme prostě amatéři, kteří si za to mohou sami. Takže všichni, kdo využíváte službu v souladu s podmínkami Skylinku a máte při jejich aktuálních testech protipirátských opatření nějaké problémy, tak by jste se mohli připojit a vyjádřit se také na jejich facebookovém profilu. Je to asi jediná možnost, jak některé lidi přesvědčit, že vše není tak růžové, jak se snaží prezentovat.
uživatel
ZdenekMi
Registrace: 1/2011
Příspěvků: 513
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink Kombi nejde-opt zebra

STACI TI TO TAKTO ---“Irdeto samozrejme svoj systém vyvíja tak, aby bol kompatibilný s ich dekódermi. Nemôžeme brať ohľad na rôzne alternatívne dekodéry. To je skutočnosť, o ktorej odbornú verejnosť roky informujeme,” dodáva Jaromír Glisník.
uživatel
lacko9
Registrace: 2/2009
Příspěvků: 135
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE:Skylink Kombi nejde-opt zebra

Zebra už spinká pod postelí...

O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
uživatel
Saták1
Registrace: 7/2008
Příspěvků: 3 291
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink Kombi nejde-opt zebra

ZdenekMi otázka zní jestli taky pokračuje vývoj uni čteček. Jak ne pak je to v........
uživatel
satman1
Registrace: 9/2010
Příspěvků: 4 107
Odpověď v diskusním vlákně
 

lacko9

Nestačí, to je jen normální alibismus. Problémy jsou i na jejich slavných Skylink Ready a certifikovaných modulech. Navíc jsem se stále nedozvěděl, jaká omezení budou nastavená na Surflocku. Takže nestačí.
uživatel
ZdenekMi
Registrace: 1/2011
Příspěvků: 513
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink Kombi nejde-opt zebra

A klidně mlžete na facebookovém profilu Skylinku vyjádřit i svou spokojenost nebo jiný názor. Klidně to udělejte, aspoň se tam třeba kolem toho rozproudí plodnější diskuze.
uživatel
ZdenekMi
Registrace: 1/2011
Příspěvků: 513
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink Kombi nejde-opt zebra

ZdenekMi testují až dotestuji vše se dovis.. Dockej času jako husa Klasu .
uživatel
satman1
Registrace: 9/2010
Příspěvků: 4 107
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink Kombi nejde-opt zebra

tieto clanky ti mozno povedia preco ti to nejde :)

http://www.dsl.sk/article.php?article=14541

http://www.dsl.sk/article.php?article=14546
uživatel
RTX1
Registrace: 3/2012
Příspěvků: 5
Odpověď v diskusním vlákně
 

RTX1

Díky. Myslím, že v těch článcích je to velice dobrě shrnuté.
uživatel
ZdenekMi
Registrace: 1/2011
Příspěvků: 513
Odpověď v diskusním vlákně
 

RTX1

Také děkuji za pěkný odkaz!

Jenže to je přesně to, na co se poukazuje, že takový článek by měl zveřejnit zejména provozovatel. A upozornit na možné problémy, které se daly očekávat!

@satman1
Na testování a technickou správu si platí servisní organizace typu E4..!
Platícího abonenta to nezajímá, má zaplaceno na originálním dekodéru, chce se koukat a minimálně by si takový klieti zasloužili omluvu a řešení jejich problému!

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
uživatel
Delta1
Registrace: 6/2007
Příspěvků: 1 860
Odpověď v diskusním vlákně
 

konšpiračná úvaha

- SL vytvoril za posledných pár dní databázu zdieľačov, ktorým surflock zablokoval prístupové karty viac ako 1x
- karty museli byť odblokované špeciálnym reautorizačným zápisom z centra operátora alebo viacnásobnou zbesilou reautorizáciou majiteľa takejto karty
- cez víkend s odstavenou servisnou stránkou sa táto databáza spracováva a vyhodnocuje
- v pondelok nové zápisy na karty doručí priamo hliadka polície spolu s povolením na prehliadku bytu od príslušného prokurátora
:laughing:
uživatel
Dagy2
Registrace: 11/2010
Příspěvků: 4 154
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink Kombi nejde-opt zebra

Boze muj co se tady vsechno clovek docte za hovadiny. I v tom clanku na dsl.sk je rada nepresnosti a polopravd. Specialni reatorizace, to je vymysl nejvetsi tridy. Refresh je jen jeden a pracuje bez potizi.

Proc by se mel operator vyjadrovat ke konkretnim bezpecnostnim opatrenim, ktere provadi, nedela to nikdo. Pokud ma jednotlivec problem, tak presne vi co ma udelat, kontaktovat operatora, vyplakavani na netu je k nicemu.
uživatel
koudelka
Registrace: 4/2009
Příspěvků: 793
Odpověď v diskusním vlákně
 

Delta1

Naprosto s tebou souhlasím. Odkaz na článek jsem jim hodil na facebook. Ale stejně pořád dělají mrtvého brouka. Jen čekám, jestli mě jako "prudila" nějak nepotrestají :-)
uživatel
ZdenekMi
Registrace: 1/2011
Příspěvků: 513
Odpověď v diskusním vlákně
 

koudelka

Nezlobte se, ale pokud jsem měl dosud možnost na Skylink Ready přijímači provozovat 5 paralelních programů a najedu když se po týdnu vrátím domů a zjistím, že se půlka naprogramovaných nahrávek nenahrála a je zablokovaná karta, tak si myslím, bych o takových změnách jako zákazník mohl být nějak informován. Pak googluji po netu zjišťuji co se děje. A nastavení parametrů Surflock se zákazníků přímo dotýká a základní informace jak bude nastavený a jaká z toho plynou omezení by asi nemělo být tak úplně tajné.
uživatel
ZdenekMi
Registrace: 1/2011
Příspěvků: 513
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink Kombi nejde-opt zebra

Jinak operátora se snažím přes jeho facebookový profil kontaktovat už 3. den a stále bez úspěchu, kašlou na to. Na zákaznické lince (pokud se tam zrovna dá dovolat) se pouze dozvím, že mě pošlou reautozační zápisy a mám počkat.
Přes helpdesk oparátora by se měly řešit individuální problémy a ne obecné věci, u nichž by stačilo, aby Skylink všechny nějak rozumně informoval. Popravdě chudáci ti pracovníci jejich hotliny...
uživatel
ZdenekMi
Registrace: 1/2011
Příspěvků: 513
Odpověď v diskusním vlákně
 

Koudelka - ještě doplnění

Ještě si neodpustím jednu věc. Kdyby se k tomu Skylink přesně vyjádřil, nemlžil a nenechal lidi o celé věci spekulovat, tak by nebylo potřeba takových článků, kde jak uvádíte jsou nepřesnosti. Kde asi ty přesné informace mají vzít? - mohou je skládat jen z reakcí zákazníků a nějakých vlastních pokusů.
uživatel
ZdenekMi
Registrace: 1/2011
Příspěvků: 513
Odpověď v diskusním vlákně
 

ZdenekMi

Muzete mi prozradit, typ prijimace prip. dekodovaciho modulu a typ karty. Byl prijimac delsi dobu mimo provoz?

Byl proveden refresh ? Nechal jste to pote aspon hodinu na CT1?
uživatel
koudelka
Registrace: 4/2009
Příspěvků: 793
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink Kombi nejde-opt zebra

SkyTec 110IR, ICE, naprogramované 3 paralelní události z placené nabídky. Přijímač jede pořád, delší dobu mimo nebyl. Refresh jsem udělal, najelo asi po 20 minutách. Evidentně to zablokovalo nahrávání 3 paralelních pořadů. V neděli odjíždím, jak si tedy mám nahrávání nastavit a kolik paralelních událostí na placených kanálech bude možné?
uživatel
ZdenekMi
Registrace: 1/2011
Příspěvků: 513
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5 6 7
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 152
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra