Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Technisat Technistar S1 skylink problém

Nemá niekto náhodou problém s týmto prijímačom po víkendových testoch Skylinku? Blbne mi celá platená ponuka (kombi), pričom základ ide... Mám modul CW Technisat + ICE, doteraz žiadny problém... Myslím že to má súvis s ich testami surflocku, chcel som vedieť či to spozoroval aj niekto iný. Mám aj Technisat HD8 s modulom CW Irdeto + ICE, tam je to bez problémov. Asi je to modulom, ale nepáči sa mi prístup Skylinku, robia testy cez víkend keď sa nedá dovolať na zákaznícky servis...

lianaboy
Registrace: 10/2008
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46
Odpověď v diskusním vlákně

lianaboy

Měl jsem minulý týden se stejným přístrojem (ale modul SMIT CRW zelenomodrý) problém s tím, že při přepnutí na placený kanál jsem čekal cca minutu než to začalo dekódovat.
Technik Skylinku mi poradil poslat refresh s tím, že přístroj má být zapnut tak hodinu (a nepřepínat na jiné kanály), aby se potřebné informace na karty zapsaly komplet. To jsem udělal v pátek dopoledne a celý víkend byl OK. Prodleva už se neobjevila.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

joscer

díky, vyskúšam... Mal som ten modul s kartou v druhom prijímači HD8 cez víkend asi hodinu, potom mi to chvíľu išlo aj v S1-ke, ale včera večer zase nič...

lianaboy

lianaboy

ešte skús tiež na 19.2E 12604 či nie je novší FW do tvojho CI modulu.
Ja mám Technisat Multicrypt CRW/CNX a tam bol pôvodne CRW FW končiaci -13. Tento FW napr.chodil korektne s CRW kartami, s ICE s platnými zápismi tiež OK, ale nové zápisy pre ICE neprepúšťal. Po update na verziu -18 idú tieto moduly excelentne. Od výmeny za ICE žiaden výpadok, žiadne problémy cez víkend ani keď v minulosti zmenili kľúče 2x za noc. A to beží v dualcrypte pre dva tunery HDS2X

Dagy2
Registrace: 11/2010

dagy2

díky, vyskúšam

lianaboy

RE: Technisat Technistar S1 skylink problém

Hlásím podobný problém: Technisat HD8-S, modul Technisat Technicrypt CW, karta ICE. Doteď bez potíží, placené programy z Kombi balíčku od středy ve tmě. Refresh nepomáhá. Zápisy pro Kombi balík nepropuštěny. Komunikace se Skylinkem: ověřte, že vám funguje TA3 a běžte si k autorizovanému prodejci Skylink. V Datartu mi nabídli, abych vyměnil modul za nový Technicrypt Irdeto. Cena 1069 Kč. Takže moje předplatné Kombi balíku (které mám na rok dopředu, já blbec) je odteď podmíněné nákupem nového modulu. Paráda ... Jinak vedu diskuzi se Skylinkem na facebooku. Žádné řešení mi nenabízí.

lastopia
Registrace: 7/2009

lastopia

Zkus to, co jsem psal výše. Tedy zapnout přístroj (údajně nejlépe na ČT1, ale podle mě je to jedno na kterém programu Skylinku), pak poslat refresh a nechat na tom zapnutém programu alespoň hodinu. Údajně se zápisy musí na kartu přijít "ještě něco" a to chvíli trvá, především u CRW modulů. Pokud by karta byla v IRD dekodéru (CAM) tak by to bylo rychleji.
Já jsem takhle v pátek prováděl refresh na TechniStar S1 s modulem Smit CRW a na HD8-SX s modulem TechniSat Irdeto CI+ a o víkendu bylo vše OK.

joscer

lastopia

Já se pokouším o diskuzi přes facebook od pátku a ještě jsem se od nich nedočkal jediné odpovědi...

ZdenekMi
Registrace: 1/2011

joscer

joscer-- zkouším to od středy, kdy programy vypadly. celou noc zapnuté na čt1, nic nepomáhá.
zdenekmi-- čtu si vaše postřehy tady i na facebooku ... já se dočkal odpovědi, leč víceméně arogantní: Dobrý den, nevím jaké řešení Vám máme nabídnout. my poskytujeme příjem satelitních programů a tento funguje. jakou techniku využíváte je již pouze na Vás.

lastopia
Registrace: 7/2009

lastopia

Takové odpovědi jsem se teda musel hořce zasmát. To mě ani odpovídat nemusí a můžou si ušetřit čas.

ZdenekMi

lastopia

No a zápisy na kartě nemáš vůbec nebo je máš, ale s propadlým datumem? Nemáš možnost dát kartu do nějakého přístoje s dekoderem Irdeto nabo nemáš možnost si půjčit CAM s Irdetem?

joscer

joscer

Chápu vaši snahu pomoci a díky za ní. Ale proč se má někdo starat o to, jestli má zápisy na kartě. Nebo si někde pokoušet půjčovat jiný modul? Proč nemůže služba normálně fungovat i bez takových složitostí. Vždyť zákazník nemusí být natolik znalý nebo mít tolik možností, aby se s tím mohl takto zaobírat. Podle mě jde o princip - služba má prostě fungovat podle smluvních podmínek.

ZdenekMi

přesně zákazníci jssou pro m7 pokusní králíci bohužel je to tak.

Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100

alda
Registrace: 2/2007

ALL kompaktibilita ICE+CRW dekodér!

Chlapi problém není u Vás!!!
Po spuštění nové technologie od 20.8.2013 mají problémy zejména platící klienti s cryptoworksovými dekodéry a další!
Vložení do Irdeta pomůže jen krátkodobě, a pak, až kartu vrátíte zpět, tak vám karta po čase opět spadne! Nyní má aktuálně problém kompaktibilita ICE s CRW.
Samozřejmě, že ne každý, ale TEN, na koho to APLIKUJÍ!
Nenechte se odbít a požadujte korektní funkčnost služby, když Vám do úterý fungovala!
Už je tu spusta příbuzných témat!

https://www.parabola.cz/forum/topic-78784/7/
https://www.parabola.cz/forum/topic-78753/1/
https://www.parabola.cz/forum/topic-78769/
https://www.parabola.cz/forum/topic-78755/1/
https://www.parabola.cz/forum/topic-78811/
:O

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

ZdenekMi

Když vám přeste jít internet, tak co uděláte? Voláte rovnou vašemu poskytovateli nebo nejdříve vyzkoušíte (zkontrolujete) jestli se vám "něco" nerozhasilo na vašem hardware, abyste pak případně do telefonu poskytovateli internetu mohl říci "zkontroloval jsem to a to, vyzkoušel to a to a stejně mi to nejde, není chyba někde u vás?"?

A jestli chce někdo pomoci zde v diskuzi, tak by přinejmenším takové informace, jako jsem se ptal já, měl mít připravené ke sdělení. Kde je psáno, že nemůže být chyba v modulu?

Mám pár klientů z řad známých a příbuzných a zatím jsem (kromě sebe) problémy po údajném zapnutí surflocku minulý týden neřešil. Nebylo potřeba.

joscer

No a teď jim odešel do kytek i zákaznický portál:

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

Pročpak se tam asi hlásí tolik zákazníků, že to kapacitně nestíhá?

ZdenekMi

ZdenekMi

Proože si každý myslí, že když pošle 10x refresh na jednu kartu během minuty, tak se mu to spraví rychleji.

joscer

ZdenekMi

ZdenekMi a jak to má m7 řešit má snad opravit firmware od technisatu a zaručit lepší kompaktibilitu s modulem. Technisaty s tím mají věčný problém. Musíš najít modul v kterém to půjde . Ale za to m7 nemůže to nevyřeší. Já mám digi isio s 1 a pár sem jich vystřídal aby moduly fungovaly. M7 to zame neudělá to není její problém .

satman1
Registrace: 9/2010

Teď používám mascom twin a mascom a nejnovější firmware

satman1

satman1

Ale to je úplně jedno jaký cryptoworks!!! Pokud mu na KONKRÉTNÍ kartu aplikovali novou technologii, tak je černá tma na placený balík a DIGITAL přitom běží! Tedy problém spustila M7, tak ať ho řeší! Rv :(((

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

satman1

Mě je jedno jak si to má Skylink řešit. Prachů jim snad za to dáváme dost. Problém je v aktuálním nastavení systému podmíněného přístupu a ten Skylink ovlivnit může. Takže ano, chyba je na jejich straně a mohou ji řešit. Stačí když vrátí nastavení na původní hodnoty nebo je alespoň nastaví nějak rozumně.

ZdenekMi

Delta1

Jak ho má řešit jsi umanuty, přemýšlej. Je to problém technisatu mi třeba technisat modul vůbec nefachal. Kdyby měli něco špatně tak to nejde nikomu. Problém mají jen přijímače a moduly které nemají podporu .

satman1

satman1

Je to tvůj názor. Zákazníci, kteří mají od poslední změny Skylinku v systém podmíněného přístupu problémy, na to mají názor jiný. Určitě mě nedojímá, jak to má Skylink těžké. Oni si dělají co chtějí a na nás z vysoka prdí.

ZdenekMi

ZdenekMi

ZdenekMi a ty kolik toho nahravas naráz 5 či 10 programu. Nebo sdily celý panelák jednu kartu . A jak mají testovat tu tvoji uni čtečku, když oficiálně nefunguje.

satman1

Oprava ne nefunguje ale neexistuje omluva za překlep

satman1

ZdenekMi mají ale bohužel neridili se pravidli při koupi přijímače které doporučila m7. Naleteli obchodníkům a nakoupili levné sroty s uni čtečkou a teď nemají od vývojáře uni čtečky podporu a svádí to na m7.

satman1
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra