![]() |
|
sat.parabolama niekto skusenost s parabolou PRO 67 APP Panorama |
mirsik
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 11 |
![]() |
|
RE: sat.parabolaAno máme ale co chceš konkrétně vědět?Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
RE: sat.parabolaKuku!https://www.parabola.cz/clanky/4468/multifokalni-prijem-hd-programu-na-antene-s-malym-rozmerem-1/ Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: sat.parabolaA ještě kuku!https://www.parabola.cz/clanky/4469/multifokalni-prijem-hd-programu-na-antene-s-malym-rozmerem-2/ Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: sat.parabolaJinak dodám, že šilhání s obyčejným "širokým" monoblokem už je na této anténě o ničem, buď s nízkou rezervou u šilhané družice nebo s kompromisním nastavením obou. Mě by ani nevadilo provedení a "třepavost" toho "U" jako spíše ta tvrdost toho "materiálu co vypadá jako kov", ale při dotahování třmenu se ještě půl hodiny kroutí jako Vyskočilová u tyče.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Nalakování parabolyDobrý den přeji. Potřebuji poradit. Mám parabolu 8O cm už asi 10 let a začíná na přivrácené straně trochu rezavět. Jaký lak by byl nejlepší pro přelakování, aby nedošlo k oslabení signálu a anténa zase nějaký ten rok fungovala? Je k mání např. i ve spreji, abych ji mohl stříknout bez demontáže ? Děkuji ! |
gray
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 92 |
![]() |
|
RE: sat.parabolaTak v tomto neporadím, chápu, že nová kvalitní osmdesátka s přesným nastavením na dalších x - 10let může být pro někoho vysokým výdajem.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: sat.parabolaKoupit novou jak píše Tomik. Hliník stříkám světlým avakrylátem.Železnou bych obrousil, odrezil, stříknul základem a navrch bych dal světlešedou. I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
jakýkolivauto email ve spreji ve tvém odstínu,na pár let máš pokoj a pak to vyhodíš R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: sat.parabola..No já bych to tak optimisticky s těma "novodobýma" parabolama neviděl. Minulý týden jsem dostal přes 10 let staré poctivé offsetové železo 85cm, mírná koroze okolo šroubů a víc nic. Když jsem ji porovnal s 85tkou EmmeEsee (koupena loni) byl jsem docela překvapen, krom vyššího zisku ještě poctvivější a tušší konstrukce. Ty dnešní běžné paraboly jsou čím dál větší bláto. Rád přelakuju a použiju.gray přebrousit na jemno a stříknout buď šedým nebo červeným základem-primerem ve speji, kovové části zinkovou barvou. zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: sat.parabolaNěkukajtě ,někukajtě a kukajtě čosi robiť:).Švacnul bych na to nejaky hamerit a samozrejme bych ho objednal na adresu tchyne. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: sat.parabolaČervenej primer, jestli se ještě dělá nevím, ale ten mi opršel, takže primer ani na vrata od garáže. To ale platilo před 15 ti lety, možno teď je to jinak.I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
RE: sat.parabolaS tím by se dalo docela souhlasit. Emme esse s motýlkama za 4 stovky určitě nebude to pravé ořechové.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
grey: vykašli sena estetikupokud rez nebude hrubší jak 3 mm tak OSLABENÍ nehrozí !!! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: sat.parabolaDobrýýý R^ R^I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
RE: sat.parabolaDěkuji všem za rady, ale souhlasím s gunterem. Přestože je parabola venku snad i více nežli 10 let (byla součástí setu pro příjem analogu, značku už jsem dávno zapomněl), zdá se mi, že je poctivě vyrobená, tuhá, s takovým mírně hrbolatým povrchem. Zrezivělá je jen místy a to pouze lehce povrchově, zejména kolem upevňovacích šroubků, takže je mi líto ji vyhodit, když by mohla dál ke spokojenosti sloužit. |
gray
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 92 |
![]() |
|
RE: sat.parabolakam ta rezatá parabola vlastně patří ???do techniky nebo do příslušenství ? můžeš využít příležitosti a zamaskovat ji barvou stěny nebo cihly nebo i dřevěné obložení |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
![]() |