Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Vime, kde bude ta Bundesliga?

Ahoj lidi, jsou nebo nejsou informace? Konci mi multi na skylinku kazdym dnem, a podle toho, jestli zustane nebo nezustane, se rozhodnu jestli ponecham rocni predplatne, nebo koncim. Pokud by Bundesliga fakt utekla z ES 2, bylo by to velke zklamani.

Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni. Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....

Lolem123
Registrace: 8/2009
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [ 11 ] 12 13
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 315
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Vime, kde bude ta Bundesliga?

v podstate žiadne nove informacie :)) to,že dojde k prodeji to vieme,len mohli napisat ci to bude pred sezonou alebo počas sezony?najrealnejsie to vyzera,že to bude až počas sezony,kedze sezona začina za 11 dni a stále nikto nič...a dalšia vec je tá,že už sme vylučili Eurosport,Digisport,Arenasport..všetci títo sa mi vyjadrili,že to nebudu vysielat...čiže ostáva Sport tv,Novasport,O2 Sport

jožko
Registrace: 7/2016

Jak jsem koupil (od oficiálního zdroje), tak prodávám.

bretah
Registrace: 9/2012

Ked,tak človek rozmyšla..najrealnejšie to vyzera fakt,že to bude na sport tv...načo by inak spuštali,ten novy program sport4,ked zatial neoznamili žiadnu novinku?ved teraz ked maju sport1,2 stihaju všetko vysielat...len škoda,že nevieme termin,kedy má vlastne začat vysielat tá sport4?

jožko

bretah

ale otázkou je kdy k tom dojde,za týden,za měsíc za rok :)))

dawis77
Registrace: 9/2011

jožko

02 Sport resp. 02TV Fotbal si taky škrtni,Duroň mi odpověděl,že cena práv za bundesligu je pro ně vysoká....Já být tebou,tak bych úplně nevylučoval i ten digisport,jasně že nedávno napsali že zájem nemají,ale ta situace se mohla nebo ještě může změnit....

dawis77

škoda že redakce paraboly se nepokusí něco zjistit na toto téma....

dawis77

Na O2 sport a fotbal to není v sobotním programu 19.7.napsáno. Tam to nebude.Ještě zkusím neděli,ale pochybuji. Tak nic.Jen rakouská liga 20:30 ZÁZNAM Stoke-Arsenal.

jenes
Registrace: 1/2016

jenes

vždyť jsem před chvíli napsal,že mám info přímo od Duroně,že je bundesliga pro ně drahá,jak jinak že :)))

dawis77

@jenes

nechapeš,že to stale este nikto nema kupene!! nenajdes to v programe ziadnej stanice..ani sport tv,novasport,o2 sport proste nikde,lebo to stale nikto nekupil...je velka pravdepodobnost,ze to bude natej Sport tv,ale bohuzial nie od zaciatku sezony..asi až neskor...mna osobne by zaujmalo to,kedy planuju spustit ten novy program sport4,lebo na nete nieje nikde otom ani zmienka,len tu na parabole je jeden článok otom,ze ziskali povolenie na novy program sport4 czech and slovakia

jožko

jožko

tak možná,že ten Sport 4 zatím neplánují spustit těžko říct,pokud si vzpomínám tak cca před rokem dostali povolení vysílat i Arena sport 3-6 a taky nevysílají...

dawis77

Jak je možné že stanice v zemích jako Albánie,Srbsko,Bosna a H.,Ukrajina apod.to vysílají?Tady se to nikomu nerentuje.(nevyplatí).Vzpomněl jsem si na babičku.

jenes

jenes

nepamatuješ jak to posledně bylo s La Ligou?Taky se všude vysílala jen v tom našem bor.elu ne!U nás se začala vysílat až v únoru,takže cca ve 3/4 soutěže.Vysílala se i na Kubě ,Sýrii atd...Ten stejný scénař může teď nastat i u bundesligy.

dawis77

a za ten cirkus co tu panuje v nákupu sportovních práv může ta jejich slavná exluzivita!Musím to tak napsat i když sám mám jak 02TV tak Digi.Ale 02 TV pokud nebude bundesliga tam a dají 02 TV tenis do XL tak zruším..

dawis77

ešte,že my máme Dajto..nášho záchrancu :))) :)))

jožko

Taky mám jak Digi tak O2,a stejně nemám možnost tady u nás vidět vše co bych chtěl a mám rád.Ještě místo pozemáku mám i Skylink.

jenes

Na kanály skupiny Markíza jste nedávno nadávali a měli jste je za hnůj,odpad a podobně. A ejhle-jeden fotbal a už se lísáte.

jenes

Bundesliga

Jenes - přesně - také se směji těm výmluvám našich sportovních kanálů, že práva na to či ono jsou strašně drahá a nerentabilní a přitom v kde jaké s prominutím pr... typu Albánie, Bosny a vlastně všech balkánských zemí vysílají vše na co si člověk vzpomene. Jen u nás je okolo toho vždycky takovýhle zmatek a bordel a je to jen o tom, že naši provideři si hrají na svém písečku a tahají z lidí peníze za ty jejich exkluzivity , místo aby se domluvili mezi sebou na sdílení svých programů a spojili síly na získání práv a tím uspokojili všechny diváky. Prostě bordel po Česku...

FI711010
Registrace: 6/2008

jenes

bohužel naše sportovní stanice,a že jich tu máme by nejraději drahá sportovní práva dostali zadarmo!

dawis77

FI711010

je to přesně tak,s tim bor.elem po Česku 100% souhlas!

dawis77

FI711010

kdyby jen na balkáně vysílá se to i např. na Kubě či Sýrii :)))

dawis77

Co na tom nechápeš. Jasně bylo v rozhovorech s Kindernayem a spol. řečeno, že majitelé práv považují ČR za Švýcarsko, protože televize několikrát koupily práva někalikanásobně dráž, než je obvyklé. Viz. EURO 2008 apod, které stálo Slovenskou televizi 25 mega, Primu 100.

Tak holt je budou muset nechat vycukat, a to se pravděpodobně děje i teď s bundesligou. Obzvlášť, když se chce Bundesliga dorovnat, co se prodeje TV práv týče, s PremierLeague.

Prostě se dosáhlo stropu.

bretah
Registrace: 9/2012

bundesliga

to Bretah - u nás obchoduje s právy Progosport, tak už dávno mohli celou situaci majitelům práv vysvětlit a vyvézt je z omylu, že Švýcarsko opravdu nejsme, spíš ta Bosna :)))

FI711010
Registrace: 6/2008

@dawis77

Na jedné straně tvrdíš, že O2 to nebude vysílat, na druhé straně totéž tvrdíš že Cigi taky ne, ale k nim dodáš že "co kdyby změnili názor". Nepřipadá Ti celkem laciné preferovat toho v daný moment svého providera, přičemž zrovna ty jsi syanonymem pro ve větru se otáčející korouhvičku?

Jistota v dnešní nejisté době za rozumné prachy je karta NC+, nebo NTV+

motanek79
Registrace: 10/2013

Majitel práv na Bundesligu prostě čeká, až se zase objeví nějaký blázen a miliardář typu Lamicha a ten to koupí. I když všichni co v tom dělají vědí, že se to nikdy nevrátí. Lamichovi to neva, má miliardy z jiných svých obchodů a fotbal ve své TV může v klidu dotovat donekonečna jako svůj koníček.

Zgemma H9 Combo / Gibertini 105cm + motor Amiko DM3800 (90e - 50w) / Toroidal T90 (28,2e - 1w) / Mascom OP 85cm (22w) / Praha

mtz7601
Registrace: 11/2011

Ale tak miliardáři neuvažují,to by byli zachvilku milionáři.Když mají miliardu,chtějí dvě,když pět,tak chtějí deset.

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [ 11 ] 12 13
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 315

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra