![]() |
|
Vime, kde bude ta Bundesliga?Ahoj lidi, jsou nebo nejsou informace? Konci mi multi na skylinku kazdym dnem, a podle toho, jestli zustane nebo nezustane, se rozhodnu jestli ponecham rocni predplatne, nebo koncim. Pokud by Bundesliga fakt utekla z ES 2, bylo by to velke zklamani.Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 747 |
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [ 13 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 315 | |
![]() |
|
@pateraOpravdu si nemyslím, že pouze polský Orange bude vysílat BL na satelitu |
motanek79
Registrace: 10/2013 Příspěvků: 628 |
![]() |
|
Nějak je ticho po pěšině.Tak každý den sleduji tuto stránku s očekáváním, že se konečně objeví zpráva, že nějaká sportovní stanice koupila práva na německou Bundesligu a ono nic. Nemá tu někdo nějaké info jak to s tou německou ligou a vysíláním na území České republiky vypadá??? |
ASRady
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 344 |
![]() |
|
@ASRadyI rohlík za 5 korun není prodejný ... tak to bude i s Bundesligou.Hold to není Premier League, i když i návratnost této investice není jistá ... T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 224 |
![]() |
|
to ASRadyza to info o balete, co davaju na RAI a inych podobných veciach sa tu dozvieš každý deň![]() |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 392 |
![]() |
|
@ASRadypíšem to tu už asi 5 krát a bohužial musím zas....teraz to nekúpi žiadna stanica!!!lebo majitel práv stále trvá a požaduje zato tú istú vysokú sumu!! čiže zatial mu nato každý kašle..ja osobne tipujem,že až od pólky sezony klesne suma za tie vysielcie práva a potom sa len musime modlit aby sa už toho konečne niekto chytil a to kúpil..ale teraz celý rijen,listopad,prosinec sa musíš s tym zmieriť,že to nikto nekúpi!! takto isto to bolo v minulosti s La Ligou..presne táto ista situácia...nikto la ligu nevysielal od zaciatku (len Dajto pre SK a 1 zapas ako to je teraz pri BL) a až od polky sezony klesla suma za práva a až v lednu kupila práva Digisport....tak ja aj teraz predpokladám,že práva na Bundesligu unás kupi niekto až cca v Lednu 2018 |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 319 |
![]() |
|
@jožkoyť to holanďani koupili,tak se naučte holandsky chrochtat a jede to![]() ![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: Vime, kde bude ta Bundesliga?ASRady pořiď si poláky a nebudeš muset čekat až nějaký šmejdí koupí nějaký práva |
jiri51
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 412 |
![]() |
|
RE: Vime, kde bude ta Bundesliga?Doufal jsem, že to koupí Laďa, ale on se jim na to vyprd![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
@jožkoTo si nemyslím. Loni takto začal vydírat ruský holding Match! Majitel práv na LaLigu. Poslali jej do faku a letos jim řekli, že OK ale musí snížit cenu na polovinu a že pokud nebyla LL v Rusku jeden rok, svět se nezboří (počet abonentů neklesne) pokud tak bude i další roky. Samozřejmě ale Match! si to může dovolit, neboť krom LL mají pod palcem všechen ostatní fotbal, což u nás jeden provider samozřejmě nemá... |
motanek79
![]() |
|
RE: Vime, kde bude ta Bundesliga?tak já do těch poláků taky půjdu od srpna 2018 pokud Digi ztratí La Ligu,což je velmi reálné.A v lednu ruším 02TV,takže se klidně může stát,že místo dvou našich operátorů nebudu mít v srpnu 2018 ani jednoho a budu mít poláky.Když hold čeští operátoři to nejsou schopni zařídit ty práva,hrají si tu na exkluzivitu tak se poohlédneme jinam... |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 681 |
![]() |
|
@dawis77V Polsku je to ale totéž, na F1, MotoGP, nebo jakýkoliv tenis se na NC+ nepodíváš, páč jej má pod palcem Polsat |
motanek79
![]() |
|
motanek79takový extrém zas tam není jako u nás podle mě...V NC+ nejsou sportovní stanice Polsatu?A pokud se nepletu tak WTA vysílá TVP.... |
dawis77
![]() |
|
@dawis77Nejsou, jen Polsat jako takový. WTA dává TVP, ale je tam toho strašně málo. ATP komplet, Wimbledon, veškerý motorsport, zimní sporty, box, kvalifikační repre fotbal, EL ve fotbale, veškeré sálové míčové sporty - to vše na Polsat Sportech |
motanek79
![]() |
|
opravaKvalifikační fotbaly jsou na Elevenech, takže i na NC+, ale ve zbytku mám pocit jsem se nemýlil |
motanek79
![]() |
|
motanek79díky za detailní info.Zvhledem k tomu že u mě jsou prioritou top fotbalové ligy,tak ty sporty které jsi napsal,co NC+ nemá nějak přežiju,s vyjímkou mužského tenisu ten by mi chyběl,ano ženský tenis nevysílá TVP nějaké podřadné turnaje ale ty turnaje lepší kategorie vysílají a to mi ke štěstí stačí...No uvidíme,třeba se stane zázrak a Lamich se hecne a tu La Ligu zase koupí a pak nebude co řešit![]() |
dawis77
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [ 13 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 315 | |
![]() |
|
![]() |