Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Vime, kde bude ta Bundesliga?

Ahoj lidi, jsou nebo nejsou informace? Konci mi multi na skylinku kazdym dnem, a podle toho, jestli zustane nebo nezustane, se rozhodnu jestli ponecham rocni predplatne, nebo koncim. Pokud by Bundesliga fakt utekla z ES 2, bylo by to velke zklamani.

Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni. Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....

Lolem123
Registrace: 8/2009
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 [ 8 ] 9 10 11 12 13
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 315
Odpověď v diskusním vlákně

zdrh

přesně tak,bundesliga je v našich končinách docela dost sledovaná R^

dawis77
Registrace: 9/2011

zdrh

a taky hokejovou LM která jim taky zabere hodně místa v srpnu a září...A co si pamatuju dávali ji přednsot před fotbalem..

dawis77

RE: Vime, kde bude ta Bundesliga?

Loni jsem viděl max.5 zàpasů bundesligy.Je tolik sportů,není jen fotbal.A mimochodem, Eurosport v půlce 90-tých let vysílal i MS v hokeji,i skupinu o záchranu.S přechodem MS na komerční kanály-Nova,Prima,to na něm skončilo.To samé s F 1,Moto GP,naposled WTA.O superbike asi není takový zájem mezi komerčními TV.

jenes
Registrace: 1/2016

FI711010

FI711010 nevěřím tomuto že celý sportovní národ sedí v hospodě a dívá se na bundesliga. Těžko. A tvůj názor je jednoznačný. Fotbal fotbal. Pro fotbal nic jiného nevěříš a neuznavas. A věř mě, kdyby jsi měl jen trochu pravdu tak Digi je jednička na trhu. Ale není.

satman1
Registrace: 9/2010

Satman1

Mýlíš se, já se také rád podívám i na jiné sporty, ted budu určitě sledovat MS v atletice, sleduji pravidelně biatlona a na OH všechny sporty. Já tvrdím to, že Eurosport tyhle sporty a sportovní podniky vysílá v drtivé většině paralelně s ČT Sport a raději se každý podívá na tyto sportovní události na této stanici než na Eurosportu, kde je padesát reklam za hodinu...
;P ;P

FI711010
Registrace: 6/2008

ČT má každý a jen za konces.poplatek. Eurosport musí platit a to už každý nechce.

jenes

Vidím to v podniku.Jak je cokoliv na ČT sport,každý o tom od rána básní,ale jak je to na Digi,O2,Sport TV,už jen někdo,nikdo to nepotřebuje,na co ,proč,přece za to nebudu platit.Tak je to.Tak by to dopadlo i s biatlonem být jen na placených.

jenes

tak už i 02 guru na fb informoval,že práva na bundesligu u nás vlastní AMC....

dawis77

@dawis77

jj už to vidím,ale je to celé nejaké zamotané..ak važne ziskala práva AMC central europe..čiže by to malo byt na sport tv...to je teraz jedno ci na 1,2,3,4 ale prečo sport tv otom nič neinformuje?nechápem tomu..nehajme sa prekvapit asi niečo chystaju alebo sa niečo deje

jožko
Registrace: 7/2016

jožko

asi podle mě dolaďují na jakých kanálech vlastně tu bundesligu budou vysílat,až to bude jasné tak vydají oficiální zprávu.

dawis77

@jenes

Castka za rozsirenou nabidku sat/cable operatoru je sakra nizsi nez "vecere" v putyce IV skupiny. Fanousek si to zaplati, knuci jen pozer

motanek79
Registrace: 10/2013

Tak podle prehledu poradu na sport tv je jasne, ze bundesliga nezacne v patek 18.8. na obou programech sport 1/2. Uvidíme s cim prijde AMC do te doby. Kazdopadne se mi to cele nejak nezda s temi pravy AMC.

HYPER
Registrace: 11/2010

HYPER

tak uvidíme co zamášlí AMC,tak není problém to zařadit na poslední chvíli do programu,ale možná to fakt dají na ten Sport 4...

dawis77

Na aky Sport 4 preboha? Na neexistujucu stanicu...?

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

tak nedávno dostali licenci,ale já neříkám že tam určitě bude,takže se zas hned nečerti....

dawis77

ak to kúpilo to AMC tak bude chcieť svoju investíciu spať a tomu nezaručí kanál ktorý nikde nie je treba si spomenúť na Eurosport2 koľko mu trvalo kým sa dostal do ponúk hlavných operátorov

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

@dawis77

Naozaj si myslis, ze zacnu vysielat zo dna na den, bez nejakeho proma, bez zmluv s operatormi, bez pozicie na satelite... Vazne pochybujem...

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

black13a

to já nevím co má AMC v plánu,ale že vlastní práva na budesligu je tutovka....A vím,že jednají se všemi operátorami kvůli bundeslize,s kým se dohodnou či nedohodnou to už fakt nevím a ani to na které stanici to chce AMC vysílat...

dawis77

Keby niekoho zaujmalo,teraz mi napisalo Eurosport officialnu správu,ktorá znie takto:

EurosportCZ/SK není držitelem vysílacích práv na Bundesligu pro náš region pro sezónu 2017/18. Přesto doufáme, že všestranní fanoušci si vyberou z naší bohaté nabídky dalších sportovních událostí, podpořených zasvěceným a atraktivním komentářem. Během příštích měsíců si můžete vychutnat finálovou grandtour roku La Vuelta, Mistrovství světa v silniční cyklistice, kde Peter Sagan bude bojovat o třetí titul šampiona, a US Open, které bude následovat po jedinečném pokrytí grandslamů Australian Open a Roland Garros. Po následném pokrytí zimní sezóny se Eurosport stane skutečným domovem olympijského vysílání a přinese ty největší a nejlepší momenty ZOH v Pchjongčchangu 2018.

jožko
Registrace: 7/2016

@jožko

Za mě je to skvělá zpráva. O víkendech je spousta jiných sportovních událostí, které byly díky BL "zabité", nebo vysílány v záznamu, Fotbal si člověk vždy někde jinde najde.

motanek79

gratulace eurosportu, prave se pro me stalo naprosto zbytecnou stanici v me programove nabidce... :))) Ale hlavne, ze za distribuci pozaduje Discovery porad vyssi castky, ty olympijsky hry to nezachrani...

MartinP
Registrace: 8/2016

@MartinP

Jsi krátkozraký, bez urážky

motanek79

@motanek79

To je mozne, ja to proste beru ze sveho pohledu. Kdyz se podivam dozadu x let, co jsem na E2 sledoval nejvic, tak to proste byla BL. Zimni sporty bezi i na E1 a ve spojeni s vysilanim CT Sport mi programova skladba zimnich sportu takto v podstate vystacila vic nez dost. V cem je to tedy kratkozrake? Prijde ti, ze timto krokem si Eurosport respektive Discovery Networks polepsilo? Nehadam se, pojdme diskutovat... ;)

MartinP

@MartinP

Kratkozrake v tom, ze spickovy fotbal mas moznost sledovat "vsude". To za prve.. za druhe, pokud se bavime o ESP2, kde byla Bundesliga tak VSICHNI zasadni poskytovatele PayTV, kteri maji v nabidce ESP2 mají i Sport TV, kde bude BL nyni, takze rozhodne o nic neprichazis

motanek79

@motanek79

Vzdyt ja jsem take nerekl, ze o neco prichazim (budeme-li predpokladat, ze opravdu to vlastni nyni AMC a ze to daji na Sport 1/2), ja konstatoval, ze pro me to nyni stanice, kterou ve sve programove nabidce budu zapinat jednou za sto padesat let (coz jsem cinil uz i nyni a poustel ji v podstate jen na tu BL, kdyz uz). Ja opravdu nevim, cim nyni chce E2 zaujmout vetsi mnozstvi divaku, aby si kvuli tomu predplatili balicek, kde E2 je. Respektive poskytovatele, aby za nej davali nejakou vyssi castku/ zarazovali jej do vyssiho balicku...

MartinP
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 [ 8 ] 9 10 11 12 13
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 315

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra