![]() |
|
Sekce pro francka a spolZdravím.Jsem zde čerstvě ALE všiml jsem si že nejednomu(z Vás) zde jsou proti mysli franckovy anonce jiných platforem.Nestálo by za úvahu zřídit nějakou podsekci(zajímavé programy/akce na satelitu) a směřovat tyto příspěvky tam? Jistě by se našlo víc přispěvovatelů a my méně kritičtí![]() ![]() Vu+Solo4K/TechnoTrend S2-3650 CI DVB-S2/Emme Esse 125 Al
|
Badis2
Registrace: 4/2015 Příspěvků: 483 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 6 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 130 | |
![]() |
|
@tukanTak si nepovídej. To Ty reaguješ a spamuješ v myxh vláknech. Tak ahoj. Nebo ciao.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
![]() |
|
Slunce,seno a pan francek.Oblíbená série komedií Z. Trošky pokračuje zde na webu. Dosud se mi ale nepodařilo zjistit,kdo to tentokrát režíruje.Richie2016 : ![]() francku: Co tě nezabije to tě posílí. ![]() |
navi2
Registrace: 5/2017 Příspěvků: 230 |
![]() |
|
@tukanNeplácaj nezmysly, osobne som moc rád za franckove príspevky, sú plnohodnotné a parabola sem ani nedá čo je nové na it. trhu. Za mňa veľký palec horu pre francka.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 722 |
![]() |
|
@navi2To si piš, já mám italskou krev a my nejsme zvyklí uhýbat. To bysme asi už byli mrtví kdybychom uhýbali...:) a navíc, když už bych měl uhnout, tak uhnu lepším. A tito nejsou lepší.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@kostik123Děkuji.![]() Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
kostik123![]() ![]() ![]() ![]() Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: Sekce pro francka a spolVěřím, kdyby Franck psal o čutálu a nadával na Skylink a jiné platformy, na kvalitu vysílání a nedostatek už tak přebytečných sportovních programů, tak bude nejspíš zvelebován a vynášen až buhví kam. Mě zase vytáčejí dotazy na sateltním fóru na nefunkčnost PC apod. Leckdy kam se na příspěvky hrabe mimibazar.VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 003 |
![]() |
|
@meduzkaPřesně tak. Jak jsem psal, já jsem prostě zamíchal kartami a ukázal, že i v diskuzi mohou být kvalitní a dobře napsané články. Projdi si diskuzi a vynech moje vlákna. Si uděláš sám obrázek.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@franckK15.43 Bohužel se ale při tom některé reakce na tvoje příspěvky stali bulvárem tohoto webu,které řada z nás ať už vědomě či nevědomě vyhledává. Nedokážu posoudit jestli je to dobře nebo špatně. |
navi2
![]() |
|
RE: Sekce pro francka a spolNejsmutnější je to, že jsi vůbec nepochopil podstatu averzi tady proti Tobě, tady nejde ani tak o Tvoje příspěvky, které jsou trochu "mimo", protože Itálie není sousední stát i když RAI vysílá volně a blablabla. Ty jsem byl ochoten tak-nějak tolerovat, proč ne. Jde o způsob, jak je podáváš. Já, já..., já nejsem zvyklý uhýbat..., já nahlásím, já ..../kolik lidí už to tady psalo?/, občas děkuješ příprckům, /vlastně vždy/ no atd, úpřimně, divím se redakci a adminům, že tohle zkousnou, ale je to jejich věc a jejich volba. Nevím, jak celý ten systém funguje, takže tolerance je tady na místě, pokud Ti to povolujou, nic s tím nikdo nenadělá...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
@franckuz mi to neda se nevyjadrit... "Jak jsem psal, já jsem prostě zamíchal kartami a ukázal, že i v diskuzi mohou být kvalitní a dobře napsané články." ....nesnasim samolibost, at by byl tvuj prinos jakykoli, takovymhle pristupem si nezaslouzi nikdo, opakuji nikdo, chvalu, je to k zebliti, to zaprve... a za druhe... cim jsou prelozene clanky z tiskovek RAI apod. tak strasne pridanou hodnotou, ze by ses kvuli tomu mel povazovat za neco lepsiho a ego ti z toho melo litat do vysin? a za treti... pokud bych mel realne vysoke ego (coz asi nemam), tak proc bych tu mel ztracet cas honenim si trika nad ostatnimi? neni to spis naopak znamka velice nizkeho ega, si takhle nesmyslnym zpusobem neco dokazovat, zvlast kdyz vidis tady ty reakce? Kdybych vazne mel takove ego, tak mi to rozhodne za to vubec nestoji a sel bych delat neco smysluplneho, kde bych se se svym egem mohl hodnotne realizovat... Anebo se vracim k predchozimu, ze to ego je v takovem pripade naprosto na urovni marianskeho prikopu?![]() |
MartinP
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 581 |
![]() |
|
Sekce pro francka a spolNechte Franka Frankem, mě většina jeho příspěvků zajímá a určitě nejsem sám. Tak je nečtěteeee, prosím to je tak těžký !!! |
pedro
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 450 |
![]() |
|
RE: Sekce pro francka a spoljo a mimochodem, zas se vratim jeste k debate nekdy z tydnu predchozich ohledne poctu shlednuti temat. Porovnej si, kolik ma tema "o tobe" precteni vs tema z dneska "tebou napsane". Jen dalsi dukaz, ze jde v poctu shlednuti tebe tykajicich se temat zejmena o tu "senzacni" diskuzi a vubec ne o informaci tebou ve vlakne podanou. |
MartinP
![]() |
|
pedroA četl jsi můj poslední příspěvek? Nejde o jeho příspěvky informativního charakteru, které tady jakeš-takeš tolerujeme...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
OpravaNěkteré reakce na příspěvky se staly bulvárem.... |
navi2
![]() |
|
@tukanTukane, ja si važím toho, že si se mnou chceš dál povídat, ale buď nečteš co píšu anebo čteš a asi já píšu špatně česky. O Rai (a celkově o italském trhu) píšu proto, protože to je moje země, rozumím ji, znám ji, vím kde co hledat apod. Kdybych byl Němec, tak píšu o němcích. Apod. Za druhé bavíme se o Itálii, ne o Austrálii nebo Číně. Takže se bavíme o TŘETÍ největší zemi EU a po Anglii DRUHÉM největším mediálním trhu. Takže mi věř, že své diváky moje vlakna mají, i když se to Tobě zdá zrovna neuvěřitelný. Projdi si program televizí a když odmyslím USA, tak největší počet převzatých pořadů pochazí z Anglie, Itálie a pak následuje Francie a Německo. Mimochodem, minulý týden běžel na kanálu ČT art pořad od Rai- koncert pro Pavarottiho o kterém jsem zde psal minulý rok (na Rai 1 běžel v září 2017). Podívej na RTVS, to je v podstatě druhá Rai obsahem. Za další píšu o pořadech, které mají určitý význam i mimo Itálii. Teď jsem psal o Pompejích. Znáš historii? Víš vůbec co to jsou Pompeje?? Za další pořad se bude vysílat krom Rai 1 i ve 4k na Rai 4k. Což technicky zaměřené ctenaře může zajímat. To je k tématu Rai. K ostatnímu co jsi psal tak opět a znovu: kdokoli bude uražet, ponižovat nebo diskriminovat kohokoliv jiného (je jedno zda Ital nebo Němec) a já to uvidím, tak ano, budu to řešit. A měl by to tak dělat každý. Svoboda slova neznamená šikanovat a urážet. Tečka.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
franckuProsím Tě, co to tady zase meleš o šikanování a ponižování, zase to samé blablabla, "Ty to budeš řešit". Dokud nejsi admin, tak můžeš řešit tak akurát "Starou Belu". Chápu, že Itálie je pro Tebe důležitá, no pro většinu tady ne, ba přímo je nám úplně ukradená...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
RE: Sekce pro francka a spolJá neznám váš věk, ale něco mi říká, že budete starší ročníci (50+). Což by dávalo vysvětlení proč jste tak uzavření a zaujatí. Ale to už není moje chyba.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Sekce pro francka a spolja už som tu skončil. skrátka až vidím ako tu kydá spamy ,odhlasujem sa . a vyzerá to tak že sa tu odhlásim natrvalo . parabola diskuse alebo táraj fórum o talianskej rai a dosť . a tých 5 mumákov čo mu pritakáva už ignorujem. a keď vás to už vytáča ,presťaňte aspoň na mesiac sem loziť a prispievať . franck a piati mumáci a dosť . po iných fórach sú už na smiech .baby som prevažne dostal za odkazy ako tieto https://www.parabola.cz/forum/topic-95740/ aby som to nemusel znova písať . taktiež bany za udavačstvo a bany od wardera na ktorého nikto nemal. za wardera sa dávali bany aj za í ý . gramatiku to neovládal ale buzeráciu to ano .ban si dostal aj za to , že si sa nepozdravil. to bol moderátor . saxon by vedel o tom napísať . tak ja končím. vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
@oneeeeebu bu bu a pozdravuj.![]() ![]() ![]() Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
RE: Sekce pro francka a spolJá teda nevím kdo je warder (nikdy jsem spolu nekomunikovali), ale už teď má moje sympatie![]() ![]() Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@franckfrancku, prosim te, proc nezareagujes na muj slusne napsany prispevek? Mam tomu rozumet tak, ze mam pravdu? Ci ti za odpoved taktez nestojim? To vis, i ja mam ego, ikdyz malickate...![]() |
MartinP
![]() |
|
RE: Sekce pro francka a spolChlapi vo co de, proč to hrotit, buďme tolerantní, když nejde o život tak jde o h.vno. Když mě téma nezajímá, tak ho přeskočím. Každý si může vybrat, tomu se říká demokracie. Já beru některé příspěvky jako zpestření, a to je dobře. Nedělejme problémy tam ,kde nejsou a buďme v pohodě. |
vlcek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 716 |
![]() |
|
@MartinPA co chceš Martinku ode mně slyšet? Chceš se bavit o psychologii a o egu? Nebo na co se chceš zeptat?Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@MartinPDuševní mrzáci jsem nikdy nenapsal a ani jsem si to nikdy nemyslel o nikom. To není můj styl vyjadřování. Můžu si o někom myslet, že je hloupý, ale to je všechno.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 6 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 130 | |
![]() |
|
![]() |