![]() |
|
Sekce pro francka a spolZdravím.Jsem zde čerstvě ALE všiml jsem si že nejednomu(z Vás) zde jsou proti mysli franckovy anonce jiných platforem.Nestálo by za úvahu zřídit nějakou podsekci(zajímavé programy/akce na satelitu) a směřovat tyto příspěvky tam? Jistě by se našlo víc přispěvovatelů a my méně kritičtí![]() ![]() Vu+Solo4K/TechnoTrend S2-3650 CI DVB-S2/Emme Esse 125 Al
|
Badis2
Registrace: 4/2015 Příspěvků: 483 |
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 130 | |
![]() |
|
@tukanJá nikoho neobtěžuju, nikoho nenutím čist co píšu. Takže nachapu smysl Tvé odpovědi. A komu budu anebo nsbu odpovídat rozhoduju výhradně já sám. Ne Ty. A na vojně jsem byl. Ve městě la Spezia u námořního vojska. Ty taky??Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
![]() |
|
RE: Sekce pro francka a spol"Milí čtenáři, musím se Vám přiznat, že opravdu nejsem hysterický, hloupě nejednám a problémy že bych dělal sám sobě taky nepozoruji. A jsem ještě imunnější, mně složí totiž jenom smrt". Nezdá se Vám taková odpověd "trochu ujetá"? Začínám se, místo mindráků, docela bavit...![]() Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
@franckhttps://praha.idnes.cz/foto.aspx?foto1=ME1512843_F130557_01.jpgPovšimni si hesla na největším transparentu. |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 044 |
![]() |
|
@RAFI007Však v pořádku. Pokud jsou slušní a pouze vyjadřují slusně svůj názor na třeba odsouzeného tak to je svoboda slova. Ale kdyby začali vyřvávat aby se zbavili soudce anebo že je soudce špína a ču... tak už je pak urážka a nemá to nic společného se svobodou slova. Já Tě taky můžu poslat do...stejně tak jako Ty mně. A za to nás nikdo trestat nebude. Ale nesmím se dotknout Tvé narodnosti, náboženství a orientace. Protože pak Tě diskriminuju a ponižuju. A to je trestný v celé EU. Líbit se mi nemusíš, ale jsem povinnen Tě nechat v klidu žít Tvůj život. Sanozřejmě že zacházím do deatilů a to co tady my řešíme je malichernost které se za pár dnů aspoň ja zasměju, ale tak trochu to se svobodou slova souvisí. Vy nikdy nevíte kdo je za PC. Ne každý má hroší kůži jako já. Jsou lidi (i maladí) co se zabili, protože byli na netu šikanovaní. A proti tomu jsem absolutné nekompromisní a věř mi, že bych byl i schopný to řešit legální cestou. Já ano. Nikdy nedovolím těmto hulvátům být o krok vpřed. Vždy budu o dva kroky vpřed já. Končím a bavme se o televizi.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@tukanVálku s v.olem nelze vyhrát![]() V.ůl zůstane volem |
fitipaldi
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 243 |
![]() |
|
RE: Sekce pro francka a spol"Válku s b.lbcem nelze vyhrát,ale je nutné ji vést." Jan Werich. |
tekapo
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 067 |
![]() |
|
@franckNenech se odradit a piš dál. To, že někteří primitivové nedokáží pochopit, že to co se jim nelíbí prostě nemusí číst, je jejich problém a ne tvůj. |
gliderman
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 766 |
![]() |
|
@glidermanNeboj, já odradím je. Dej mi čas.![]() Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Sekce pro francka a spolpřeloženou: ...na udání tolika lidí, co se mnou nesouhlasí potřebuji trochu času... |
tekapo
![]() |
|
RE: Sekce pro francka a spolpřeloženo - to u je tam navíc |
tekapo
![]() |
|
RE: Sekce pro francka a spolChci se tu francka trochu zastat,protože má v určitých věcech pravdu.Mělo by platit rčení “Žít a nechat žít”.Nemusí mě franck a jeho příspěvky zajímat,a taky mě zvětšiny nezajímají,ale v tom případě je nemusím číst a komentovat.Jako s reklamním letákem,který se mi občas objeví ve schránce...letí hned do koše.A to mě stojí trochu energie![]() Život mě naučil být tolerantní k lidem,s kterými nesouhlasím,ale kteří se nijak nedotýkají mého života.Už tak je život dost složitý. Omlouvám se za dlouhý příspěvek.. |
sigur
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 120 |
![]() |
|
@sigurNikdo by si ho nevšiml ale češi a i Slováci jsou háklivý na to co zde dělá-věřejně se chlubí s UDÁVÁNÍM lidí a klidně bude pokračovat!!To je ten důvod.Hošánek ale zapomněl a to hodně rychle co tady o nás i o kultuře napsal. Nějak rychle zapomíná to co napsal, ať si to dohledá protože najednou ze sebe dělá utlačovaného. |
fitipaldi
![]() |
|
@fitipaldiA co jsem napsal o kultuře??Sigur: děkuji za "zastání", ale já tu nepropaguji Itálii. Dávám sem pouze tipy na pořady, které by mohly (dle mého názoru a ohlasu z jiných zemí) zaujmout i ne-italského diváka, v tomto případě Čechy. Itálie nepotřebuje propagaci na Parabola.cz. Itálie patří mezi 5 nejnavštěvovanějších zemí na světě (ze 190) a proto určitě nepotřebuje moji "pomoc". Pokud bych byl Němec, tak bych sem psal o ARD nebo ZDF. Nic víc a nic míň. Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@fitipaldiCeši a Sloiváci nejsou hákliví na udávání. To tady hrstka hulvátů je háklivá na udávaní. Protože se našel někdo kdo po nich jde a skončila zlatá éra. To je celé. Normální slušný člověk mě dá za pravdu. A taky nezapomeň, že to není Franck co posílá lidi na blacklist. O tom výhradně rozhodují moderátoři a redakce.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@fitipaldiA kdyby jste byli aspoň trochu chytří, tak byste měli ocenit, že oproti jiným, nehraju falešnou hru a narovinu říkám jak se věci mají. Protože si nemyslete, že jiní nikoho neoznačují. Oni to jen neřeknou.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@franckNo ono to tak často vypadá,z tvých slov,že italské je to nejlepší...ale OK,jsi patriot a jako takový to tak vidíš.Některým zde to ale dost vadí..proto jsem psal o té toleranci. |
sigur
![]() |
|
@franckNe že by na tom záleželo ale když už vytahuješ statistiky návštěvnosti, ČR i SR mají větší návštěvnost v přepočtu na obyvatele než Itálie, která je celkově pátá ale v přepočtu na obyvatele není ani v první padesátce. |
tekapo
![]() |
|
@sigurTak může to tak vypadat, ale záměr to není. Já se samozřejmě snažím vždy psát podrobně - viz třeba teď ty Pompeje, ale to je můj styl psaní. Baví mě to a snažím se vždy přidat nějakou tu zajímavost apod. Ale určitě není můj záměr propagovat Itálii. Já naopak patřím mezi ty "Italy" co by spíš chtěli, aby se o Itálii mluvilo mnohem méně - ať už v dobrém nebo zlém.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@francktak to se chováš dost schizofrenně |
tekapo
![]() |
|
@tekapoSR má polovinu obyvatel co jeden jediný italský region. Takže pokud Slovensko navštíví 10mln turistů, tak je to dvojnásobek na obyvatele. Což samozřejmě u 60ti milionové Itálie vypadá jako málo. Za rok 2017 Itálii navštívilo 400 milionů turistů (mohu Ti poslat do PM zprávu), v tom počtu jsou nejenom turisté co jedou za historií, ale i tzv. dovolenkáří a v zimě aktivní turisté co jezdí na hory. ČR ročně navštíví okolo 60ti mln turistů, což je 10x tolik co obyvatel. 400 mln je 6x tolik obyvatel Italů. Ale takhle se to počítat nemůže.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Sekce pro francka a spolTaky proto, že kdybychom to počítali na obyvatele, tak takovej Vatikán nebo San Marino by byly světovou velmocí turismu a naopak třeba USA by vypadaly že tam nejede nikdo.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
franckunepamatuji se že bych s tebou diskutoval!!!Takže buď tak laskav a neber si mě do úst/napsal bych to jinak/ A dohledej si to co jsi psal o čechách a slovácích a co jsi napsal o východním bloku!!! ¨Máš nějakou děravou paměť, nebo si to nějak nepamatuješ. Takže prosím mě vynech protože na takové typy lidí mám svůj názor Děkuji. hofk |
fitipaldi
![]() |
|
@fitipaldiByl jsi to Ty co jsi mě oslovil a já Ti odpovídám a protože jsi mě z něceho obvinil, tak se Tě ptám? Nic hledat nebudu, Ty mě to najdi. A pokud nenajdeš, tak jsi měl být zticha. Na takové typy lidi mám taky svůj názor. Takže si je nechem pro sebe.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Sekce pro francka a spolZaraží mne že Parabola tady nechavá toho italského trotla opruzovat |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
![]() |
|
RE: Sekce pro francka a spolTato diskuze už dlouho není o tématu.Raději zavřít,aby se někteří další nedivili,kdyby skončili na blacklistu. |
sigur
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 130 | |
![]() |
|
![]() |