Quantcast

English Club TV expanduje do Polska

| redakce | tisk

English Club TV, první televizní kanál ve východní Evropě věnovaný výuce anglického jazyka, chce vstoupit na polský trh. Stanice přináší zábavní, vzdělávací a informační relace pro diváky každého věku a různých zájmů se společným cílem - podpořit výuku anglického jazyka.

Pořady jsou produkované v ruském jazyce. Sídlo stanice je v ukrajinském městě Dnepropetrovsk.

Vzhledem k vysílání programových pásem s různou úrovní znalostí angličtiny si může každý divák vybrat ty relace, které odpovídají jeho stupni znalosti angličtiny. Vysílání se skládá ze tří tzv. modulů: Modul kids - úroveň pro děti, modul A - základní a střední znalosti a modul B - střední a pokročilá úroveň znalosti angličtiny.

V květnu letošního roku hodlá provozovatel spustit svůj druhý kanál, který pracovně nazývá English Club Kids. Bude to kanál pro děti s rozšířeným pásmem Modul kids. z vysílání stávající stanice English Club TV.

Satelitní vysílání English Club TV je dostupné v režimu free-to-air na satelitu Sirius 4 (4,8°E), na kmitočtu 12,073 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S/QPSK. Stanice je šířena kabelovými operátory na Ukrajině, Litvě, Lotyšsku, Bělorusku a také v Rusku, Moldávii a v Kazachstánu.

Již několik týdnů probíhá testovací vysílání English Club TV na jiném transpondéru stejného satelitu - na kmit. 12,130 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S/QPSK. Tento testovací signál je přípravou na expanzi stanice na polský trh.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články