Quantcast

Čeští tvůrci na National Geographic Channel

| redakce | tisk

Již dnes ve 22.00 hod. uvede National Geographic Channel ve svém vysílání dokument z dílny českého dobrodruha, rybáře a filmaře Jakuba Vágnera. Jedná se o epizodu Lidožrouti: Ďábelský sumec populárního seriálu Na udici: lov rybích příšer.

V souvislosti s nedávnou lokalizací National Geographic Channel do českého jazyka vyvíjí NGC rovněž snahy o přizpůsobení svého obsahu regionálním specifikům jednotlivých oblastí. Natočení a uvedení dokumentu s tak výraznou českou účastí je toho důkazem.

Lada Dobrkovská ze společnosti Channels uvedla: „Dříve vysílané díly seriálu Na udici se pokaždé setkaly se skvělým ohlasem, proto věříme, že dnešní epizoda s Jakubem Vágnerem přiláká k obrazovkám ještě více diváků. Ačkoliv se uvedený pořad neodehrává na území České republiky, je i tak skvělým přínosem k propagaci českých tvůrců v celosvětovém měřítku. Zároveň je důkazem záměru National Geographic Channel obohatit svou programovou náplň o regionálně zaměřené pořady. V této strategii chceme pokračovat i nadále.“





Reklama




Vybrané články