Quantcast

Programové tipy NGC a Nat Geo Wild na 1/2011

| redakce | tisk

V lednu si pro Vás NGC připravil zajímavé premiéry dvou seriálů blízce se dotýkajících současnosti a nedávné historie. Jedná se jmenovitě o pořady Na útěku a Hon na nacisty.

Seriál Na útěku vypráví dramatické příběhy nejznámějších útěků z vězení, k nimž došlo v uplynulých několika letech. Diváci uvidí geniální práci detektivů, která vedla k dopadení mnohdy vysoce inteligentních a velmi nebezpečných uprchlých trestanců. První díl odvysílá NGC již v pondělí 17. ledna 2011 ve 21.00 hod.

V dokumentárním seriálu Hon na nacisty (poprvé ve středu 26. ledna ve 21.00 a 22.00 hod.) se zaměříme na období po 2. světové válce. Diváci se seznámí se skutečnými lovci nacistů, z nichž někteří se doposud nikdy neobjevili před kamerou, a stanou se svědky napínavého sledování nacistických zločinců, kteří nakonec našli svůj trest. Nebudou chybět ani epizody o pátrání po Adolfu Eichmannovi či Josefu Mengele.

Unikátní celovečerní dokument Restrepo mapující po dobu 15ti měsíců nasazení amerických vojáků v afghánském údolí Korengal. Vítězný dokumentární snímek Sundance Film Festival z roku 2010 bude NGC vysílat v neděli 23. ledna ve 21.00 hod.

Nat Geo Wild

V lednu na diváky čekají nové díly seriálu Výprava do divočiny (od neděle 9. ledna ve 22.00 hod.), v nichž budou přírodovědec Casey Anderson a jeho medvěd grizzly Brutus poznávat krásy Yellowstonského národního parku a mimo jiné zjistí úskalí života uvnitř vlčí smečky.

zdroj: NGC





Reklama




Vybrané články