Quantcast

V Polsku odstartovala služba HBO GO

| redakce | tisk

HBO Central Europe, přední světový poskytovatel prémiových filmových kanálů ve střední a východní Evropě, spustil službu HBO GO, službu širokopásmového videa na požádání (VOD) pro abonenty HBO v Polsku.

HBO GO je k dispozici na jakémkoliv počítači, který je připojen k internetu. Zpočátku je HBO GO k dispozici pouze uživatelům INEA, největšího regionálního telekomunikačního operátora v polském regionu Wielkopolska.

Nová služba, která bude v budoucnu poskytována ve všech čtrnácti zemích, kde HBO Central Europe v současné době působí, bude k dispozici poiuze uživatelům internetu, kteří již mají předplacený program HBO a mají k dispozici širokopásmové připojení.

HBO GO mohou sledovat uživatelé digitálních IPTV a digitálních kabelových sítí jako streaming službu. HBO GO nabízí nejnovější filmy a vybrané tituly originální produkce HBO ještě před premiérou na klasických kanálech HBO.

Služba umožňuje sledovat vybraný obsah na počítači kdykoliv - 24 hodiny denně 7 dní v týdnu.

HBO GO nabízí klientům více než 100 hodin různého obsahu - filmy, seriály, dokumenty a koncerty. Obsah se bude měnit každý týden.

zdroj: mportal.com.hr





Reklama




Vybrané články