Quantcast

BACKSTAGE - nový pořad na česko-slovenské MTV

| redakce | tisk

Možnost nahlédnout do zákulisí a objevit pozadí nejrůznějších akcí nabídne divákům české a slovenské MTV nový původní pořad s názvem Backstage. Chybět nebudou ani pohledy do života českých, slovenských i zahraničních celebrit i hvězd. MTV ho poprvé uvede už 5. ledna!

Moderátoři MTV Hanka Zajíčková a Dominik Turza budou průvodci novým původním pořadem. Čtyřikrát denně a sedm dní v týdnu budou moci diváci MTV sledovat reportáže a rozhovory z akcí, které znají nebo se jich přímo účastnili.

Cyklus zahájíme reportážemi ze zákulisí další řady Česko Slovenské SuperStar. Abychom zkrátili fanouškům SuperStar čekání na start jedinečné pěvecké show na obrazovkách TV Nova a TV Markíza, nabídneme jim reportáže a záběry ze zákulisí všech castingů Česko Slovenské SuperStar. Štáb MTV mapoval to nezajímavější z castingů v Brně a Bratislavě, v lednu je ještě čekají Košice a Praha.

„Natáčení je pro nás vážně zábava. Věřím, že se s námi budou bavit i všichni diváci. Chystáme pro ně opravdovou Superstuff!“ láká moderátor Dominik Turza.

Kromě dění v SuperStar nabídne nový pořad Backstage i reportáže z adrenalinových a sportovních akcí, festivalů, koncertů a mnoho dalších. Zkrátka MTV nebude chybět u ničeho zajímavého!

Backstage uvidíte každý týden od pondělí do pátku vždy v časech 13:40, 16:00, 19:30 a 22:00 hodin.
O víkendech ho MTV bude vysílat v časech 9:10, 11:40, 16:00 a 22:00 hodin.

zdroj: Nova





Reklama




Vybrané články