Quantcast

Protipirátské opatření operátora platformy Cyfrowy Polsat

| redakce | tisk

Dne 12.prosince 2004 změnili technici Cyfrowého Polsatu strukturu MECM. Změna měla za následek výpadek pirátského příjmu placených programů na receiverech konkurenční Cyfry+, přijímačích FTA/CI a přístupových modulech CI.

Nečekaný nedělní atak operátora polské platformy přinesl výpadek programů paketu TVN, poté i ostatních kanálů platformy Cyfrowy Polsat. Na internetu se krátce poté objevil nový pirátský soft, který vyřeší problém s neautorizovaným příjmem.

Ukazuje se, že současný systém Nagravision 1 je piráty velmi rozpracován a na změnu operátora dokáží hackeři poměrně rychle zareagovat. Blíží se ale konec pirátského příjmu polských programů. Operátor již provádí plošnou výměnu přístupových karet, které by měly zamezit černému příjmu. (satkurier.pl)

Upozornění: Tato zpráva má pouze informační charakter. Neslouží jako návod pro pirátský příjem digitální satelitní televize a ani jej nepodporuje. Pro příjem placené televize si obstarejte řádné předplatné pay-tv, která je v dané zemi dostupná.





Reklama




Vybrané články