Quantcast

Warner Bros. rozšíří nabídku filmů na Voyo

| redakce | tisk

Společnost CME, vlastník a provozovatel TV Nova, dnes oznámila nové partnerství se společností Warner Bros. Digital Distribution. Jejím prostřednictvím budou na videoportálu VOYO nabízeny divákům nejnovější tituly, společně s výběrem z knihovny stávajících titulů.

Uživatelé videoportálu Voyo.cz budou mít přístup k téměř 150 filmům z produkce společnosti Warner Bros. Jeho prostřednictvím budou moct zhlédnout například komedii Přeber si to znovu, dobrodružný velkofilm Troja nebo drama Jmenuji se Sam. V následujících měsících budou na videoportálu k dispozici i premiérové tituly, například Pařba v Bangkoku nebo Harry Potter a Relikvie smrti - část 1. Do budoucna se počítá s dalšími premiérovými filmy.

Robert Berza, ředitel divize Nová média CME, říká: „Jsme rádi, že Voyo bude mezi prvními VOD službami, které budou nabízet tituly Warner Bros. českým uživatelům. Voyo chce udávat směr na trhu placeného obsahu online a my vnímáme tuto dohodu s Warner Bros. jako krok správným směrem.“

Služba voyo.cz přichází neustále s novým obsahem. Divákům nabídneme nejlepší hollywoodské trháky a čerstvé novinky ze světové produkce společnosti Warner Bros. Máme ohromnou radost, že se nám podařilo dohodnout a že budeme moci uživatelům služby Voyo.cz nabídnout tak mimořádný obsah. Nabídka našich filmů na Voyo tak získává nový rozměr. V této strategii hodláme pokračovat i v rámci svých dalších budoucích projektů, jejichž prostřednictvím budeme přinášet uživatelům legální a exkluzivní obsah,“ říká Pavel Krbec, ředitel sekce internetu a ostatních interaktivních služeb TV Nova.

Gregory Economou, viceprezident pro zahraniční licence, Warner Bros. Home Entertainment Group dodává: „Nabídnout více možností a vylepšit filmový zážitek v prostředí domova, to je to, oč se nám ve Warner Bros. jedná. Jsme proto rádi, že můžeme spolupracovat se společností CME, která nabídne divákům v České republice fantastický výběr z našich filmů."

CME plánuje do konce roku nabídnout Voyo VOD služby napříč střední a východní Evropou. Smlouva s Warner Bros. bude platná na všech trzích, kde je k dispozici videoarchiv Voyo, a umožní uživatelům na těchto trzích přístup k nejoblíbenějšímu obsahu z dílny Warner Bros.

zdroj: Nova





Reklama




Vybrané články