Quantcast

Rakousko: aonTV se mění A1 Kabel TV. Má v nabídce ČT24

| redakce | tisk

Rakouský telekomunikační operátor A1 Telekom Austria změnil název na A1 a současně změnil názvy svých služeb IPTV aonTV na A1 Kabel TV. Platforma se rozrostla o nové stanice. Základní nabídka A1 se v současné době skládá z více než 110 kanálů, z toho více než 20 v turecké, srbské a jiném jazyce.

Celková nabídka IPTV od A1 Kabel TV obsahuje přes 150 kanálů.

Vedle mezinárodních stanic A1 Kabel TV šíří také dvě regionální stanice a také N24, Astro TV, Hip 90, MediaShop a ORF2 Europe. Kromě toho provozovatel také zavedl technologii pro rychlé přepínání mezi kanály a může také nabídnout lepší kvalitu obrazu a zvuku.

Poplatek za základní nabídku zůstala beze změn 4,90 eur měsíčně. Kromě toho abonenti musí si objednat telefonní linku A1 za 15,98 eur měsíčně a zapůjčit přijímač za 1,90 eur měsíčně. A1 Kabel TV nabízí nyní 110 základních stanic, 30 prémiových kanálů a 10 stanic ve vysokém rozlišení (HDTV).

Mezi novými programy se objevily stanice Kärnten TV, Tirol TV, BN TV SAT (srbský), BN Music (srbský), ATV Avrupa (turecký), Kanal 7 Avrupa (turecký), CT24 (český), Duna TV (maďarský), Pro TV (rumunský), TV Silesia (polský), Pervyj kanal (ruský), RTR-Planeta (ruský), CCTV-9 (čínský), PCNE (čínský), TVE (španělský), Record TV (portugalský), N24, Astro TV, HIP 90, Media Shop, ORF 2 Europe. V dalším měsíci se nabídka rozroste o stanice Salzburg Plus a Osttirol TV.





Reklama




Vybrané články