Quantcast

Golfové U. S. Open na Nova Sport

| redakce | tisk

Program Nova Sport připravil pro své diváky další velkou sportovní lahůdku. Kromě tradičního britského The Open Championship bude letos a také v příštích dvou letech vysílat přímé přenosy z dalšího „major“ turnaje - United States Open Championship, neboli U. S. Open.

V turnaji, který se hraje už od roku 1895, dominovali v jeho historii domácí američtí hráči. Žádný Evropan v něm celých padesát let až do loňského roku nedokázal vyhrát, ale na proslaveném hřišti Pebble Beach to loni v červnu konečně změnil Severní Ir Graeme McDowell, který bude nyní obhajovat titul.

Letos se U. S. Open hraje na Modrém hřišti Congressional Country Clubu v Bethesdě v americkém státě Maryland, které se této úlohy zhostí potřetí ve své slavné, téměř devadesátileté historii. Dá se očekávat, že pro hráče budou připraveny extrémně náročné podmínky, typické pro tento turnaj.

Při současné vyrovnanosti světové špičky je samozřejmě znovu ve hře i post světové jedničky. Špičku současného oficiálního žebříčku ovládají Evropané Luke Donald, Lee Westwood a Martin Kaymer, kteří na letošním třetím „majoru“ pochopitelně nebudou chybět, z domácích hráčů se budou snažit vyzvat je na souboj Steve Stricker, Phil Mickelson, Matt Kuchar a další.

Sledujte přímé přenosy na programu Nova Sport od čtvrtka
16. června 2011

Přímé přenosy:

Čtvrtek 16. 6.: 19:00-01:00
Pátek 17. 6.: 19:00-01:00
Sobota 18. 6.: 20:00-02:00
Neděle 19. 6.: 19:30-02:00

zdroj: Nova Sport





Reklama




Vybrané články