Quantcast

CS Link: Bonus k předplatnému

| redakce | tisk

Zákazníci satelitní platformy CS Link mohou k předplatnému placené televize získat některý ze čtyř bonusů, který začala svým klientům v České republice a na Slovensku nabízet od 1.8.2011.

Zákazníci mohou vybírat z následujících bonusů.

V České republice:

1. poukázka do Baumaxu v hodnotě 200 Kč
2. poukázka Tesco v hodnotě 200 Kč
3. lístek do multikina Cinestar
4. bonusový kredit 200 Kč

Na Slovensku:

1. poukážka do Baumaxu v hodnote 10 EUR
2. poukážka Tesco v hodnote 10 EUR
3. lístok do multikina Cinemax
4. bonusový kredit 8EUR

Podmínky pro získání bonusu: Objednání 6 a více měsíčního předplatného některého z balíčků TOTAL, MÝCH 6, Sport, DOKUMENTY, FILM a MIX a zároveň uhrazení objednávky do pěti pracovních dní od uzavření objednávky.

Placenou televizi může klient objednávat v zákaznické zóně, kde současně získá i údaje k platbě.

Po úhradě předplatného si zažádejte o odměnu tímto způsobem:

1. Kontaktujte nás přes kontaktní formulář „napište nám“.

2. Zvolte možnost „Jsem zákazník“ a zadejte číslo vaší dekódovací karty.

3. Do políčka „kód“ uveďte kód vybrané odměny, který je uveden v přiloženém souboru. Kód je nutné napsat ve správném tvaru, jinak nebude možné vaši žádost identifikovat a tím pádem odeslat odměnu.

3. Do políčka „dotaz“ napište název objednaného balíčku, datum úhrady, vaše jméno a adresu, kam chcete dárek zaslat. Všechny tyto údaje jsou důležité, abychom si mohli ověřit vaší platbu a zaslat vám požadovanou odměnu.

Odměna bude odeslána v nejkratším možném termínu. V případě odměny č. 4 budou peníze do kreditu připsány do týdne od obdržení úhrady. Akce platí do odvolání a odměny do vyčerpání zásob.

Současně bychom chtěli připomenout, že každý zákazník, který si prodlouží své předplatné ještě před jeho ukončením, získá i 10% slevu. Takže vlastně získá bonusy dva - slevu na předplatné a odměnu dle svého výběru.

zdroj: CS Link





Reklama




Vybrané články