Quantcast

TV Nova vítá dnešní rozhodnutí Poslanecké sněmovny PČR

| redakce | tisk

Televize Nova vítá dnešní finální rozhodnutí Poslanecké sněmovny PČR, kterým se definitivně potvrzuje rozhodnutí ukončit v podstatném rozsahu reklamu na veřejnoprávní České televizi, a které stanovuje konec procesu digitalizace terestrického televizního vysílání na 11. 11. 2011.

Oficiální konec digitalizace také znamená ukončení reklamy a teleshoppingu na veřejnoprávních kanálech ČT1 a ČT24. Od 11. listopadu 2011 tak reklama zůstane v omezeném rozsahu pouze na ČT2 a ČT4, a to pro podporu české kultury a českého sportu.

Dnešní rozhodnutí Poslanecké sněmovny vnímáme velmi pozitivně. Tímto krokem se definitivně ukotvil termín konce digitalizace pozemního televizního vysílání a zároveň se přesně stanovila pravidla pro vysílání reklamy a teleshoppingu na veřejnoprávní televizi. Pro televizi Nova dnešní rozhodnutí poslanců dále znamená potvrzení slibu významně investovat do podpory českého filmu, tedy do Státního fondu pro podporu a rozvoj české kinematografie,“ říká Jan Andruško, generální ředitel TV Nova.

zdroj: Nova





Reklama




Vybrané články