Quantcast

Tip týdne: Odhalte se Zone Reality tajemství dopravních tragédií

| redakce | tisk

Hledání příčin dramatických nehod automobilů, to je stěžejní téma nového dokumentárního seriálu Vyšetřování na místě nehody. První díl odvysílá televize Zone Reality v sobotu 10. září v 8.30, 13.30 a 21.00 hodin, v každé epizodě se diváci seznámí se třemi případy.

Seriál Vyšetřování na místě nehody exkluzivně na stanici Zone Reality představuje dopravní tragédie a odhaluje, proč k nim došlo. Tím se může televizní divák-řidič poučit a vyhnout se potenciálně nebezpečným situacím.

Každou nehodu důkladně zkoumá Rusty Haight, ředitel amerického Institutu pro dopravní bezpečnost a uznávaný odborník na analýzu dopravních nehod. Rusty provádí diváky každým případem a pomocí různých expertních technik rekonstruuje, jak k nehodě došlo.

V prvním dílu se za jasného chladného únorového rána vydáme k příkopu u nejvytíženější dálnice v Severní Americe, kde se nachází havarovaná Honda Civic. Když k ní policisté z ontarijského provinčního policejního sboru přijíždějí, nemohou nalézt řidiče. Vypadá to na nehodu jediného vozidla. Proč v něm ale není řidič?

Později začíná další dramatické vyšetřování, neboť policie objevila zraněné a krvácející tělo oběti nehody, od níž viník ujel. Obětí nehody je navíc člověk, který se po celý svůj život snažil překonat vážné zdravotní problémy.

Seriál Vyšetřování dopravních nehod vysílá Zone Reality každý víkend od soboty 10. září.

zdroj: Chello





Reklama




Vybrané články