Quantcast

NTV Plus vyřadí ze své nabídky A-One a TV Expert

| redakce | tisk

Ruská satelitní pay-tv služba NTV Plus brzy odstraní ze své nabídky dva tématické programy. K 1.11.2011 bude z balíčků Bazovyj a Bazovyj Plus vyřazen hudební kanál A-One. Ve druhé polovině měsíce (16.11.2011) bude z nabídky stažen program TV Expert. Ten je součástí nabídek Lajt Plus, Bazovyj a Bazovyj Plus.

NTV Plus vysílá své programy ze satelitů Eutelsat W4 a Eutelsat W7 na pozici 36 st. východně.

Provozovatel NTV Plus ve svém tiskovém prohlášením neposkytl žádné bližní informace o důvodu vyřazení stanic ze své nabídky. A-One a TV Expert nekončí svoji činnost a nadále budou působit na ruském trhu.

A-One TV je první ruský kanál s alternativní hudbou. Dne 1.8.2011 stanice oslavila své šesté výročí své existence. Brzy bude kanál součástí nového mediálního holdingu a to může být důvod rozhodnutí o ukončení spolupráce s NTV Plus. Nový vlastník zcela změní podobu A-One. Stanice se již nebude zaměřovat na alternativní hudbu a bude se více věnovat žánru hip hop.

TV Expert je stanice s byznysovým servisem. Vysílání stanice je založeno na ekonomických informacích a analýzách byznysu. Vedle ekonomických informací jsou v programu stanice pořady o kultuře, životním stylu ale také koncerty a filmy.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články