Quantcast

MTG má práva pro MS v hokeji pro Pobaltí na další roky

| redakce | tiskobrázek k článku: MTG má práva pro MS v hokeji pro Pobaltí na další roky

Modern Times Group (MTG) prodloužila exkluzivní vysílací práva IIHF pro přímé přenosy z MS v ledním hokeji až do roku 2017 platná pro oblast Pobaltí. Práva zahrnují šíření na neplacené, pay-tv vysílání, mobilní zařízení a internet. Práva MTG získala od společnosti Infront Sports and Media.

MTG bude vysílat zápasy z MS v hokeji a divizi 1 na neplacených programech a prémiovém sportovním programu Viasat Sport. MTG vysílá přenosy v Pobaltí z hokejového MS od roku 1999. MS v hokeji 2012 budou společně pořádat Finsko a Švédsko.

Diváci v Lotyšsku uvidí přenosy na neplacených stanicích TV3 a TV6, které přinesou 20 přímých přenosů z MS v hokeji 2012, včetně všech zápasů lotyšského národního týmu, semifinále a finále. Celkem 50 zápasů bude vysíláno na placeném programu Viasat Sport Baltic.

V Estonsku a Litvě budou diváci šampionát sledovat na neplacené TV6, která odvysílá 20 přímých přenosů, včetně semifinále a finále. 50 utkání zařadí do své nabídky Viasat Sport Baltic.

Viasat Sport Baltic také vysílá utkání z Kontinentální hokejové ligy (KHL), včetně všech zápasů s lotyšským týmem Dinamo Riga.





Reklama




Vybrané články