Quantcast

Discovery natáčí reality show Nekompromisní poldové

| redakce | tisk

Discovery Networks pro střední a východní Evropu, Blízký východ a severní Afriku (CEEMEA) ve spolupráci se společností Atom Productions International připravuje pro své diváky nový pořad s názvem Nekompromisní poldové (Ultimate Cops). Premiéra seriálu je plánována na duben letošního roku.

Tato jedinečná reality show zavede diváky mezi skutečné členy elitních policejních jednotek operujících v Moskvě, Bukurešti a Varšavě. Každá episoda seriálu sleduje práci policejních důstojníků z různých oddělení (loupeže, vraždy, organizovaný zločin, protidrogové a mravnostní oddělení, jednotka boje proti terorismu). Šest dílů seriálu tak diváky seznámí se všemi možnými druhy zločinů a s tím, jak probíhá jejich vyšetřování v realitě. Divák má tak možnost sledovat policejní jednotky přímo v akci.

Na natáčení pořadu se podílí stejný tým (zejména producent Stephen Shearman a kameraman Simon Reay), který stojí za úspěchem pořadu Nutné k přežití - Ultimate Survival s Bearem Gryllsem, který je jedním z nejsledovanějších seriálů z dílny Discovery Channel.

Discovery natáčí reality show Nekompromisní poldové
▲ Discovery natáčí reality show Nekompromisní poldové

Pořad Nekompromisní poldové je prvním seriálem tohoto typu, který se natáčí v evropském prostředí, jedná se tedy o zcela průkopnický počin. Příběhy drsných mužů a žen, kteří čelí problémům každodenní policejní práce a řeší množství různých trestných činů, jsou vzrušující, zvlášť když je zasadíte do prostředí velkých měst v zemích jako je Rusko, Rumunsko a Polsko“, myslí si Barbara Bilinska, ředitelka kanálů Discovery Networks pro střední Evropu.





Reklama




Vybrané články