Quantcast

Cisco dokončila akvizici NDS Group

| redakce | tisk

Společnost Cisco oznámila dokončení nákupu NDS Group Ltd., dodavatele video software a řešení pro zabezpečení obsahu, které umožňují poskytovatelům služeb a mediálním společnostem nabízet video obsah a generovat vyšší příjmy.

15. března 2012 společnost Cisco podepsala smlouvu o koupi NDS. Platforma NDS doplňuje služby poskytované společností Cisco a urychluje vývoj Videoscape, komplexní platformy Cisco, která umožňuje dodavatelům služeb a mediálním společnostem nabízet zcela nový zážitek. Do získání NDS, Cisco rozšířila svoji globální přítomnost na nových a rozvíjejících trzích, prohluboval své obchodní vztahy se svými zákazníky.

Zaměstnanci NDS se stanou součástí Service Provider Video Technology Group (SPVTG) Cico pod vedením viceprezidenta a generálního ředitele Jaspera Andersena. S uzavřením této transakce Dr. Abe Peled, bývalý prezident a generální ředitel společnosti NDS, se stane seniorem viceprezidentem a hlavním stratégem Video and Collaboration Group Cisco, které je SPVTG součástí.

Podle podmínek dohody Cisco zaplatil kolem 5 miliard dolarů za všechny podíly v NDS.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články