Quantcast

Viktoria Plzeň se utká s Académicou Coimbra na FANDOVI a VOYO.cz

| redakce | tiskobrázek k článku: Viktoria Plzeň se utká s Académicou Coimbra na FANDOVI a VOYO.cz

Předposlední hrací den Evropské ligy v tomto roce je tady. Viktoria Plzeň je s devíti body v čele skupiny společně s obhájcem titulu Atléticem Madrid. Na Académicu má náskok pět bodů a matematika hovoří jasně. Pokud Plzeň v Portugalsku neprohraje, tak postoupí do vyřazovací fáze.

Atraktivní utkání Académica Coimbra vs. FC Viktoria Plzeň nabídne FANDA a VOYO.cz ve čtvrtek 22.11 od 21:00.
Svěřenci Pavla Vrby mají na svém kontě tři výhry a jednu nešťastnou porážku. V Madridu ji utrpěli až po gólu v nastaveném čase. Kdyby nepadl, bylo by veseleji. Takhle musejí Plzenští udělat ještě jeden krok. A ten poslední bývá zpravidla nejtěžší.

Před zaplněnými tribunami ve Štruncových sadech (a v přímém přenosu FANDY) si Plzeň s Académicou poradila v poměru 3:1. Toto vítězství se ale nerodilo lehce. Po první půli domácí prohrávali 0:1 a skóre otáčeli až po přestávce. Postupně se prosadili Pavel Horváth, Michal Ďuriš a František Rajtoral.
Oba týmy zvládly své předchozí domácí zápasy. Viktoria hladce smetla Hapoel Tel-Aviv 4:0 a vyhlížela výsledek v Coimbře, kde domácí „Studenti“ hostili Atlético Madrid. K překvapení celé fotbalové veřejnosti Académica dokázala zvítězit 2:0 a udržela se ve hře o postup.

Pokud vše dopadne podle ideálního scénaře, rozdá si to v posledním kole Plzeň s Atléticem Madrid o první místo. Nejprve ale musí zvládnout čtvrteční bitvu v Portugalsku. K tomu je zapotřebí uhlídat dvaadvacetiletého kanonýra Wilsona Eduarda. Právě on dvěma trefami popravil obhájce poháru z Madridu a skóroval i ve Štruncových sadech.
Zápas Viktorie Plzeň proti Académice sledujte ve čtvrtek 22. 11. 2012 od 21:00 na FANDOVI a VOYO.cz.

NOVA Sport a VOYO.cz ještě nabídnou od 18:45 duel Tottenham vs. Lazio Řím.

zdroj: TV Nova





Reklama




Vybrané články