Quantcast

Dvojitá porce Tipsport extraligy na FANDOVI

| redakce | tisk

Hokejový fanoušci se mohou tento týden těšit na dvojitou porci Tipsport extraligy na FANDOVI. Ve středu 21. 11. 2012 se v přímém přenosu utkají HC Škoda Plzeň a HC MOUNTFIELD České Budějovice. Čtvrtek bude patřit hokejové bitvě HC Sparta Praha proti HC Vítkovice Steel.

Posily z NHL Milan Michálek, Václav Prospal a Martin Hanzal rozběhly motory Českých Budějovic, které bodovaly v šesti zápasech za sebou a vyšplhaly se na 10. místo v tabulce. Ve středu ale potkají nebezpečného vyzyvatele z Plzně. Ta sice od reprezentační přestávky vyhrála jen jeden ze tří zápasů, ale je stále nejlepším týmem extraligy. Škoda má momentálně nejlepší útok, kterému vládne Tomáš Vlásak, Martin Straka a ještě v minulé sezoně hráč Mountfieldu Milan Gulaš.

Pikantní zápas to bude i pro Pavla Kašpaříka, kterého po dlouhých a nepříjemných průtazích jihočeský tým uvolnil právě do Plzně. Zápas z plzeňské ČEZ Arény za doprovodu fantastického publika vysílá FANDA 21. 11. 2012 od 18:05.
Jako zlý sen se vrací Spartě vzpomínky na devítizápasovou sérii bez výhry z úvodu sezony, která srazila vítěze Prezidentského poháru z minulé sezony nemilosrdně na dno tabulky.

Pražský tým musel přehodnotit své cíle a potichu vyhlásil útok na 10. místo, které znamená účast alespoň v předkole play off. Pod vedením staronového trenéra Josefa Jandače vyhrál dva ze tří zápasů a na kýženou příčku ztrácí šest bodů. V cestě stojí i HC Vítkovice Steel, momentálně 11. tým tabulky. Ten také vyměnil v reprezentační pauze trenéra. Ze Skalice přišel Peter Oremus, pod jehož vedením sehrály Vítkovice tři opatrné zápasy (4 vstřelené a jen 2 inkasované branky) a také dvakrát zvítězili. Souboj dvou týmů, které hledají cestu z krize, sledujte ve čtvrtek 22. 11. 2012 od 18:05 na FANDOVI.

zdroj: Nova





Reklama




Vybrané články