Quantcast

Kanály CBS ode dneška s novým grafickým stylem také u nás

| redakce | tisk

Všechny televizní stanice vzniklé v partnerské spolupráci mezi společnostmi CBS a Chello Zone dnes představily nový vizuální styl pro území Velké Británie a takzvaný region EMEA, tj. Evropu (včetně České republiky a Slovenska), Střední východ a Afriku

Stanice CBS Drama a CBS Reality zastupuje v Česku a na Slovensku společnost Chello Central Europe, člen skupiny Liberty Global, Inc.

Od dneška se pro diváky v regionu EMEA vysílá v novém vizuálním stylu z dílny Studia Hansa, který podtrhuje charakter jednotlivých stanic. Stanice vysílající na území Velké Británie, mezi něž patří Horror Channel, CBS Drama, CBS Reality a CBS Action, budou mít od jara nový vizuální styl.

Chris Sharp, programový ředitel Chello Zone k tomu řekl: „Po loňském rozšíření spolupráce mezi CBS a Chello Zone i v regionu EMEA jsme se rozhodli modernizovat vzhled stanic v našem portfoliu na všech trzích. Moderní vzhled a stálé investice do kvality obsahu jsou nejnovějším přínosem plynoucím z našeho partnerství.“

Styl kanálu CBS Drama je inspirován spletitostí vztahů vetkaných do dramatických situací a dějových linií příběhů, které lze na této stanici vidět. Nový styl stanice CBS Reality oslavuje ty nejlepší lidské vlastnosti a mimořádné činy. CBS Europa skládá poklonu velkým dílům z historie filmu. CBS Action staví na napětí klasické automobilové honičky.

Každá upoutávka končí pohledem skrz kruhový průzor do tematického prostředí, za nímž se zavírají dvířka označená tradičním „okem“ společnosti CBS, coby branou do světa skvělé zábavy.

zdroj: Chello





Reklama




Vybrané články