Quantcast

FaH: S Jakubem Vágnerem po stopách rybích gigantů

| redakce | tisk

Fishing&Hunting, zařazuje do svého vysílání unikátní dokumenty z výprav uznávaného rybáře a ikony moderního rybolovu, Jakuba Vágnera. Každou neděli v 17:00 po dva měsíce se spolu s Jakubem Vágnerem diváci vydají na expedici za rekordními úlovky a na nevšední rybářské destinace celého světa. A kam se diváci s Jakubem Vágnerem podívají tento týden?

Mongolsko: Po stopách gigantů - PREMIÉRA - 19. 05. 2013 v 17:00 hod. Před několika lety Jakub sledoval vodní stopu obrovské sladkovodní ryby. Tajmen je jedna z největších žijících ryb. Vyskytuje se v odlehlých oblastech Mongolska, v řekách a jezerech této úžasné země. S Jakubem poznáte život v mongolských táborech, objevíte nedotčenou mongolskou přírodu a půjdete s ním na lov lenoků a lipanů.

FaH: S Jakubem Vágnerem po stopách rybích gigantů
▲ FaH: S Jakubem Vágnerem po stopách rybích gigantů

Také budete sledovat Jakobův souboj s rekordně velkým tajmenem, který vážil 43 kg a měřil 146 cm.

Tematický televizní kanál Fishing&Hunting prostřednictvím jedinečných dokumentů, filmů a reportáží již 5 let zprostředkovává svým divákům návštěvy nejatraktivnějších rybářských a loveckých lokalit doma i ve světě. Milovníci lovu a rybolovu mají možnost se setkat s odborníky na danou tématiku, kteří jim představí nejmodernější techniky, poslední novinky ve vybavení a také poradí, jak a kdy jich nejlépe využít. Fishing&Hunting přináší praktické rady a tipy nejen pro lovce a rybáře, ale také všem těm, kteří by rádi pronikli do tajů obou těchto nádherných sportů.

zdroj: IKO Cable





Reklama




Vybrané články