Quantcast

Slovak Telekom zařadil English Club TV do své nabídky

| redakce | tisk

Od 1. 5. 2013 je vzdělávací a zábavní kanál English Club TV k dispozici v síti Slovak Telekom, největší multimediální společnosti působící na Slovensku. Provozovatel Slovak Telekom je první, kdo pro slovenský trh přináší divákům všechny výhody výuky angličtiny s televizním kanálem English Club TV.

Předplatitelé služby Magio TV, provozované společností Slovak Telekom, budou moci sledovat jedinečné programy pro děti i dospělé, které jsou rozděleny do různých témat a úrovní vzdělání, společně, aniž by museli striktně dělit svůj čas na čas trávený v rodinném kruhu a čas věnovaný výuce angličtiny.

Erika Luzsicza, managing director společnosti IKO Cable, který English Club TV kanál distribuuje na českém a slovenském mediálním trhu, říká: "Jménem IKO Cable, přeji všem divákům mnoho úspěchu a skvělé zábavy při výuce angličtiny s English TV Club."

Peter Terpák, senior manager produktu a marketingu společnosti Slovak Telekom, uvádí: "Jsme velmi rádi, že právě Slovak Telekom, je první slovenskou platformou, která English Club TV nabízí svým předplatitelům. Naším cílem a důležitou aktivitou je nabízet takové programy, které v sobě snoubí osobní zájmy diváků s jejich vzděláváním. Jsme přesvědčeni, že English Club TV, osloví širokou a loajální skupinu diváků z řad našich zákazníků."

English Club TV Group, představuje produkční skupinu, která zahrnuje vzdělávací a distribuční společnosti, operující celosvětově v oblasti výuky anglického jazyka pod hlavičkami English Club TV a ECTV. Vysílání English Club TV kanál, pokrývá evropský, asijský a africký kontinent.

English Club TV HD vysílá ve vysokém rozlišení, paralelně s vysíláním English Club TV. English Club TV HD byl spuštěn v listopadu 2012 a jeho webové stránky (www.english-club.tv) poskytují fanouškům výuky anglického jazyka a příznivcům obou kanálů English Club TV své on-line služby v 74 zemích po celém světě.

English Club TV je vzdělávací kanál určený pro ty, kteří studují angličtinu, vyvinutý pod dohledem zkušených metodiků, jejichž prvořadným úkolem bylo, propojit aspekty vzdělávání a zábavy. Program je rozdělen do různých úrovní a témat, které divákům pomohou rozšířit jejich slovní zásobu o nová slova z různých oblastí života tak, aby se mohli zcela vcítit do atmosféry anglicky mluvícího prostředí.

zdroj: IKO Cable TV





Reklama




Vybrané články