Quantcast

Saúdská Arábie spustí satelitní kanál pro ženy

| redakce | tisk

Saúdská Arábie spustí ve čtvrtek 25.7.2013 satelitní stanici pro ženy. Spuštění tohoto kanálu má sloužit jako platforma pro ženy Saúdské Arábie. Kanál je součástí myšlenky Arabie Limited, která je ve vlastnění podnikatele Yusuf bin Avad Al'-Akhmad.

Abdulla al'-Nazavi, předseda správní rady řekl, že satelitní kanál pro ženy bude směřovat do projektu pozitivních aspektů života žen ve Velké Británii, stejně tak pomoci změnit stereotypy spojené s arabskými a muslimskými ženami.

"Účelem kanálu je upozornit na dovednosti, tradice, kulturu, vzdělávání, islámské myšlení a problémy arabských žen obecně a ženy v Saúdské Arábii, zejména. Kanál bude plně v souladu s islámským právem a pomůže zvýšit povědomí mezi ženami," říká.

Obsah stanice bude složen z různých pořadů - o vědě, kultuře, politice, společnosti, psychologii, ekonomice, vzdělávání, státní správě, zdravotnictví a jiných oblastech souvisejících s životy žen.

"Jsem plně přesvědčen, že tento kanál pomůže našim ženám a vyjasní jejich životy a pochopení moderního světa. Ženy jsou součástí naší společnosti a našich životů, nemůžeme je ignorovat a jejich potřeby," řekl Abdulla Al'-Nazavi.

zdroj: media-sat.net





Reklama




Vybrané články